MSI OPTIX MAG271C vs SAMSUNG LC24FG73

yorumları okudum sizce msi optix mag241cr mi samsung c24fg73 mü almalıyım ?(ACİL)
Samsung daha ağır basıyor ama yine de yorumlarınızı bekliyorum.

Benim yeni mag271c geldi. Mağazada piksel testi yaptım sıkıntı yok çok şükür. Aldım eve getirdim. Akşam karanlıkta full siyah ekran yapınca siyahını pek beğenmedim sadece. İşık sızması pek yok ama siyah tam siyah değil parlak böyle. Onun dışında güzel monitör :)

Ben hem Samsung modelini kullandım hemde MSI. Şahsen beğendim yani Samsung için 400-500 TL fark vermek gerekiyor. Bu farka değeceğini gözlemleyemedim. Menü içeriği birebir aynı. Paneller zaten aynı. Hatta MSI'ı daha çok beğendim. Çerçevesi daha ince ve çıkıntılı değil. Ölü pixel ve ışık sızmasına bende rastlamadım. Tek eksiği ayaklarının sabit olması o da benim için problem değil zaten yükseklik mesafesi gayet uygun. Ama şunu da söyleyeyim eğer ekran kartının durumu iyiyse üstüne fiyat farkı verilip MAG271CQR modeli alınabilir de. Şahsen ben durumu biraz topladıktan sonra bunu satıp ona yükseltme planım var.
yorumları okudum sizce msi optix mag241cr mi samsung c24fg73 mü almalıyım ?(ACİL)
Samsung daha ağır basıyor ama yine de yorumlarınızı bekliyorum.
Fiyat farkı çok yoksa Samsung'dan yanayım ben.

samsung a karar verdim gameekstra da 1700 e alacaktım ama değişim için en az 3 ölü piksel istemesi garantide kargo size ait demesi nedeniyle vatandan görerek almaya karar verdim haftasonunu bekliyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı