MSI Optix MAG271CQR İndirimi

Güzel monitor hayırlı olsun aynısından kafemizde kullanıyoruz.

@XanthiN

Dostum, monitör elime ulaştığında yorumlarımı merak etmiştin. Buraya tıklayarak okuyabilirsin. Bu arada monitöründe 2-3 tane ölü piksel olduğunu söylemişsin. Ekranın neresindeler ve 3 aylık kullanımında bir anormallik oldu mu? Bende de 2 sıkışmış piksel (birinden tam olarak emin değilim, dibine anormal derecede yaklaşmadan göremiyorum) ve 1 ölü piksel var. Sağ üst köşede de ya çok küçük bir panel lekesi var ya da soluk piksel gibi bir şey. Rahatsız olmuyorum fakat aynı monitörü kullanan birisi olarak fikrini merak ediyorum. Cihazı iade etmek istemiyorum fakat eğer iade/değişim ile tamamen temiz bir panel gelecekse, riske girebilirim de. Yarın Amazon.com.tr'nin stok ve tedarik durumunu soracağım. Anladığım kadarıyla bu seride ölü/sıkışmış piksel denk gelme ihtimali biraz fazla ve iade/değişim ile riske girsem mi emin olamadım. Sonuçta gelen gideni aratabilir. Geri bildirimde bulunursan sevinirim.

Mtbilişim satıcısından ürün alan var mı, güvenilir mi? Ölü piksel gibi durumlarda değişim iade problemi için soruyorum

Bu ürün zaten teşhir ürünü ve ölü pikseli mevcut. MT Bilişim sadece ölü pikseli bulunan ve teşhir ürünü olan cihazları satıyor.

Taksitle alacaksanız hepsiburada üzerinden alın. Peşin fiyatına 9 taksit yapıyorlar, itopya taksitte tefeci gibi fiyat ekliyor üstüne.
İtopya çok kötüymüş o konuda, hepsiburada da 1800 civarında, vatandan görerek almak daha mantıklı o zaman onlarda da var vade farksız taksit.

Merhaba, ben de siyah dengesinde bir bozukluk olduğunu düşünüyorum. 9 karanlık, özellikle koyu sahnelerde belli oluyor 10 ise aydınlık. Firmware güncelleme işini yapmadım, yaptırmadım. Siz gönderdiniz mi? Gönderdiğinizde sonuçlarını yazarsanız seviniriz.
Bende aldım, elime ulaştı. Sıkıntı yok şuan. Güncelleme yapmadım.
Black Tuner (Siyah Ayarlayıcı) ayarını ve parlaklık ayarını kaçta kullanıyorsunuz?
Hocam Black Tuner ayarını 9'da kullanıp nasıl iyi diyebiliyorsunuz gerçekten şaşırıyorum. Koyu sahnelerdeki detayları resmen yutuyor. Detaylı bir test yaparsanız çok net farkedeceksiniz. Parlaklığı kaçta kullanıyorsunuz acaba?
Benim ölü piseller ekranın sol alt, sol yan taraflarına doğru. Kullanımım boyunca bir kere bile gözüme takılmadılar. Fazla pimpirikli birisi olduğum için sadece ilk aldığımda dakikalarca incelemiştim o zaman farkettim. Olumsuz bir durumları olmadı. Benim tek derdim ilk sayfalarda bahsettiğim FreeSync anormalliği ve Black Tuner ayarı. AMD ekran kartıyla bu monitörü kullanan birisi bana ulaşabilir mi?

Black Tuner (Siyah Ayarlayıcı) ayarını ve parlaklık ayarını kaçta kullanıyorsunuz?
Sadece testini yaptım. Daha henüz ayar yapmadım. İnternette kullanıcı yorumlarına bakarak ayarlıcam. Reddit vb. yerlerden. Ben yeni pc topluyorum da. 3700x ile rx 5700 xt li pc. Sadece ekran kartı kaldı. Onu da düzgün soğutuculu modelini bekliyorum. Monitör testini evde eski pc me bağladım. Öyle yaptım.

Selamlar ;
Dün vatan bilgisayardan indirimli olarak monitörü satın aldım. Ölü pixel çıkmadı ama orada msi yetkilisi ilk gelen partide çok çıktığını son partide hiç yaşamadıklarını belirtti.
Genel olarak kaliteli ve fiyatına göre harika özellikte bir monitör..
Yazma sebebim firmware update ;
Şurada
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ve şurada MSI Optix MAG271CQR - Brief Review
okuduğum kadarıyla yeni firmware güncellemesi var, ve evden güncelleme yapılamıyormuş.
Bendeki versiyon fw.007 güncel versiyon fw.0013

Acaba aynı monitörü kullanan arkadaşların versiyonu kaç ve güncelleme yaptıran oldu ise yardımlarınız dokunabilir belki.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…