Tarhanacı Salim Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 16 Şubat 2020 #1 MSI Optix MAG271CV ve MSI MPG27cq arasında kaldım. Birinde kulaklik standi birinde sağa dola dönme var. Hangisini almam daha mantıklı?
MSI Optix MAG271CV ve MSI MPG27cq arasında kaldım. Birinde kulaklik standi birinde sağa dola dönme var. Hangisini almam daha mantıklı?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 16 Şubat 2020 #2 MPG27. Ölü piksel ve IPS Glow olayı MSI monitörlerde çok oluyor. Dikkat etmelisin.
S Silinen üye 294212 Ziyaretçi 18 Şubat 2020 #3 CillianMurphy dedi: MPG27. Ölü piksel ve IPS Glow olayı MSI monitörlerde çok oluyor. Dikkat etmelisin. Genişletmek için tıkla... Msi Optix MPG27CQ monitörü araştırmadan almıştım, aldıktan sonra kronik ölü piksel sorunu varmış. Ölü piksel için servise gönderdiğim de değişim dediler ancak kronik olduğu için sorun bende iade almıştım.
CillianMurphy dedi: MPG27. Ölü piksel ve IPS Glow olayı MSI monitörlerde çok oluyor. Dikkat etmelisin. Genişletmek için tıkla... Msi Optix MPG27CQ monitörü araştırmadan almıştım, aldıktan sonra kronik ölü piksel sorunu varmış. Ölü piksel için servise gönderdiğim de değişim dediler ancak kronik olduğu için sorun bende iade almıştım.