MSI Optix MAG272QP vs ViewSonic VX2758-2KP-mhd

brnsn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım. ViewSonic'in IPS paneline karşı MSI'da VA panel, HDR Ready ve yansımasız ekran var, ne dersiniz? ViewSonic sanırım yansımasız ekrana sahip değil.

Viewsonic te yansımasızmış (anti glare)

Ben tercihimi viewsonic vx2758-2kp-mhd den yana kullandım. En geç perşembe günü elime ulaşmasını bekliyorum.
Hayırlı olsun ben de aynı şekilde, ips den vazgeçemedim, msi daki hdr iyi bir özellikti, oyunlarda çok aranır mı merak ediyorum sadece. Hepsiburada dan mı aldınız

Hayırlı olsun ben de aynı şekilde, ips den vazgeçemedim, msi daki hdr iyi bir özellikti, oyunlarda çok aranır mı merak ediyorum sadece. Hepsiburada dan mı aldınız
Evet hepsiburada üzerinden aldım. HDR ile ilgili çok araştırma yaptım, çoğunda genel olarak monitörün parlaklığını düşürdüğünü ve iyi bir iş çıkaramadığı yazılmıştı

Arkadaşlar bende hemen bir sipariş geçeceğim fakat aklımda pubg gibi oyunlarda beni üzer mi ? Dezavantaja sokar mi beni IPS panel ? 1 MS yapınca parlaklığı kısıyormuş ve bu şekilde parlaklık ayarını artırmanıza izin vermiyormuş monitör. Ne önerirsiniz bana ?

@@Elina_089 @@brnsn
Bazı kullanıcılar ViewSonic monitörün renk ayarlarını yapamadıklarını yazmışlar, siz renk ayarlamasını yapabildiniz mi? Memnun musunuz?

Hocam selamlar. Bende bu Viewsonic bu modelden alacagim ama su an kullandigim monitordede anri glare ozelligi mevcut ve bazi renklerde bu tabaka piksel piksel gibi belli oluyor ozellikle mavi ve kirmizi renklerde. Boyle bir durum dikkatinizi cekti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…