Elime MSI Optix MAG274QRF-QD model bir monitör geçti fakat içinde hiçbir kablo yok, monitörün sitesinde 19v adaptör yazıyor fakat internette bulamadım. Ekte olan 20v alsam sıkıntı çıkarır mı?
Aynı volt ve amper değerini verdikten sonra sorun olacağını zannetmiyorum. Yine de yarın 09:00-18:00 saatleri arasında (+90) 212 288 4230 numarasını arayarak ellerinde adaptörün olup olmadığını sorun. MSI'ın Türkiye temsilcisi.
Elime MSI Optix MAG274QRF-QD model bir monitör geçti fakat içinde hiçbir kablo yok, monitörün sitesinde 19v adaptör yazıyor fakat internette bulamadım. Ekte olan 20v alsam sıkıntı çıkarır mı?
Gözüme ilk paylaştığımı kestirdim ama monitördeki girişin ölçülerini almam lazım uyup uyumadığını öğrenmek için. Bir de 19v yerine 20v kullanmak sorun çıkartır mı?
Harici adaptör almanız riskli. MSI ile iletişime geçip durumu belirtin. Onlar size bedava da gönderebilirler, direkt yedek parça olarakta satabilir ama sonuçta orijinal adaptör almış olursunuz.
Harici adaptör almanız riskli. MSI ile iletişime geçip durumu belirtin. Onlar size bedava da gönderebilirler, direkt yedek parça olarak da satabilir ama sonuçta orijinal adaptör almış olursunuz.
Ürün yurt dışından geldi ücretsiz olarak göndereceklerini sanmıyorum mail attım ama mesai saatleri içerisinde telefonla da arayacağım bilgi almak için.