MSI Optix MAG274QRF-QD güç kablosu nereden bulunur?

Gözüme ilk paylaştığımı kestirdim ama monitördeki girişin ölçülerini almam lazım uyup uyumadığını öğrenmek için. Bir de 19v yerine 20v kullanmak sorun çıkartır mı?
eski diz üstü adaptörleri bu rakamlardadır. bence internetten almak yerine pc tamircisinden al 2. el olarak. çalışır sorun olmaz 20v da . misal benim eski 7 - 10 yıllık dell ve hp lenova diz üstünün adaptörünün çıkış değerlerine uyuyor.

arkadaş orjinal al demiş ama gerek yok. önemli olan watt değeri. 20v x3.2amp yakın olmalı.

Çok uçlu adaptörler vardı 7 8 uç oluyor onlardan bulursan da olur.

Orijinal adaptörün değerleri 19v 3.42A olması lazım. Alacağım (ucu uyacak olan) adaptör 20v ve 3.42A dan fazla olması mı gerekli?

Yakın olmamalı. Aynı olmalı.

Akım korumalıyla alakası yok. Adaptör cihaza olması gerektiğinden farklı bir akım iletirse sorun yaratır.

MSI teknik servise mail attım yanıt bekliyorum ve bir de bunu buldum MSI'dan dönüş alamazsam bir şans vereceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_9932.png
    98 KB · Görüntüleme: 26
Peki bu 20v adaptörü akım korumalı priz ile birlikte kullansam faydası olur mu?

Hiç gerek yok akım koruması vardır adaptörlerde.

Akım korumalıyla alakası yok. Adaptör cihaza olması gerektiğinden farklı bir akım iletirse sorun yaratır.

Dostum senin matıkla gidersek şarj cihazlarının sadece kendine has olması gerekir. Daha anlaşılır olması için Samsung telefon başka adaptörle şarj olmaz ya da Apple.
Elektronikte giriş çıkışa bakarsın. Değerler yakınsa sorun çıkarmaz. Ama şu var içinde Japon devre ya da iyi bir markanın devresi olan aletler daha az dalgalanma olduğu için çihazlar da sıkıntı çıkma ihtimali düşer. Uyduruk Çin malı şarj cihazında komponentlerden bozulma riski çok daha fazladır 1 devre patladığında fazla akımdan cihaza hasar verme ihtimali var.
Ben olsam orijinal HP Lenovo Dell MSI adaptörü alırdım 2. el bol miktarda bilgisayar tamiri yapan yerlerde vardır. Bir de cihaz Full 66 watt çekmez. Ayarları fullemezsen 40watt falan çekiyordur. Sistem onu ayarlıyordur. Çekeceği güce göre.

Unutmadan genelde iç yuvarlak artı dışı eksi olur bu da adaptörün üzerinde şemada vardır yüzde 99 bu böyle. Tek dikkat etmek gereken şey budur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…