En ucuz MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.423,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben itopyadan gigabyte G27Q aldım. Bir ara bütçemi arttırıp yazdığın msi monitörü veya ASUS TUF VG27AQ alacaktım aradaki farka değmeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim.
Msi tercih ederdim Lg yerine.
Ben itopyadan gigabyte G27Q aldım. Bir ara bütçemi arttırıp yazdığın msi monitörü veya ASUS TUF VG27AQ alacaktım aradaki farka değmeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim.
Msi tercih ederdim Lg yerine.
En ucuz MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.927,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu model hocam, biraz pahalı ama değer bence. Ben 5000 iken almıştım.
En ucuz MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.927,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu model hocam, biraz pahalı ama değer bence. Ben 5000 iken almıştım.