MSI Optix MAG274R2 laptopta görüntü vermiyor

cLerksoN

Hectopat
Daha fazla  
Monitör kutusundan DP ve USB bağlantı kablosu çıktı. Elimdeki laptopta DP girişi olmadığı için laptopa USB ile bağladım fakat görüntüyü aktaramadım. Type-C girişiyle de denedim yine olmadı. İlla da HDMI ile mi denemem gerekiyor. Yoksa başka bir sıkıntı mı var? Laptop görüyor cihazı ama görüntüyü alamıyorum. Ayarlar üzerinden algılayı da denedim ama bir türlü ikinci ekranı görmüyor. Sorun nedir?

Monitör kutusundan DP ve USB bağlantı kablosu çıktı. Elimdeki laptopta DP girişi olmadığı için laptopa USB ile bağladım fakat görüntüyü aktaramadım. Type-C girişiyle de denedim yine olmadı. İlla da HDMI ile mi denemem gerekiyor. Yoksa başka bir sıkıntı mı var? Laptop görüyor cihazı ama görüntüyü alamıyorum. Ayarlar üzerinden algılayı da denedim ama bir türlü ikinci ekranı görmüyor. Sorun nedir?

Yanlış biliyor olabilirim ama HDMI desteki USB'ler var onlardan olursa oluyor yoksa HDMI ile alınıyor diye biliyorum görüntü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı