MSI Optix MAG275r alınır mı?

Benimki gelmiş kardeşim 12'den gidip alacağım.

Gelsin hemen resim atacağım sizlere.

Vallahi iyi olur ben 21'inde aldım 22'sinde çıkacak dedi bugün çıktı ve beni korkutan tek şey HepsiJet oldu 1 tane iyi yorumunu göremedim daha.

Vallahi iyi olur ben 21'inde aldım 22'sinde çıkacak dedi bugün çıktı ve beni korkutan tek şey HepsiJet oldu 1 tane iyi yorumunu göremedim daha.
Ankaradan geliyor kargo bana o yüzden 1 günde geldi sinoptayım

Monitör geldi efsane hemen alın mükemmel birşey ölü piksel yok kargoyu alırken mutlaka kutuya bakın gerekirse video çekin bi sıkıntı yok pikselleride saymıyorsun yaklaştığın zaman

Dosya Ekleri

• 16376624598066801225457001235419.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 127
Monitör geldi efsane hemen alın mükemmel bir şey ölü piksel yok kargoyu alırken mutlaka kutuya bakın gerekirse video çekin bir sıkıntı yok pikselleride saymıyorsun yaklaştığın zaman.

Çok merak ettim şimdi ama benim şansıma kesin ölü piksel çıkar bana para iadesi yaparlar sonra monitör 2700 olur.

Çok merak ettim şimdi ama benim şansıma kesin ölü piksel çıkar bana para iadesi yaparlar sonra monitör 2700 olur.
Çıkmaz içini ferah tut bende öyle tereddüt ile yaklaştım şükür sorun çıkmadı kardeşim

Çıkmaz içini ferah tut bende öyle tereddüt ile yaklaştım şükür sorun çıkmadı kardeşim.

Yok reis benim şanssızlıklarımı burada anlatsam forumun yarısı toplanır buraya hiç sorun çıkmayacak işlerden bile çıkar bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…