Bütçem yüksek olduğundan vs yurtdışından akrabam geldiğinden (40 yılda bir işime yarıyor) bu monitörü seçtim ama 21:9 olması oyunlarda dezavantaj yaratır mı?
En ucuz Gigabyte G27F 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27F 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte G27F 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27F 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O monitöre baktım onun yerine Msi 274qrf tercih ederim. Hem renk sıkalası olsun hem hareket kabiliyeti hem konsol yazılımı ve baktığım videolarda sıkıntı olmadıklarını beyan ediyorlar.
O monitöre baktım onun yerine Msi 274qrf tercih ederim. Hem renk skalası olsun hem hareket kabiliyeti hem konsol yazılımı ve baktığım videolarda sıkıntı olmadıklarını beyan ediyorlar.
En ucuz LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.276,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.276,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bakın alta ben yazdım önermeyin diye sadece seçin diye lütfen okuyun ben yerli yabancı herşeye baktım en iyileri ve bütçeme uyanlar onlar onlardan seçin önerseniz bile bakmıyorum çünkü biliyorum. Çok bilmişlik değil, çok bilmekten kaynaklanıyor.