Selamlar MSI Optix MAG301CR2'yi almayı düşünüyordum ancak ghosting vs. var mı size sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam maalesef tek anlamadığım şey monitörlerVA panel olduğu için ghosting ve Black smearing olacaktır. Bu videoda UFO testlerinde Black Smearing'i görebilirsin. Ghosting istemiyorsan TN ya da IPS panel öneririm.
Hocam inanın ben de va almak istemiyorum ancak kodlama için ultrawide çok cazip geldi ve tek seçenek buydu. Deneme şansımda yok ve iadeyle uğraşamam, üstte attığım model nasıldır? Öneriniz var mıdır bu bütçede. Akşama amazonda güzel bir şey iner umarım.Şimdi akıllara hep VA panellerde ghosting var düşüncesi oluyor. Bu bilgi biraz doğru biraz yanlış. Monitörün değerleri güzel. İş görür. Fakat VA panel olduğu için tercih edilebilir bulmuyorum. Güzel değerler sunsa bile ghosting çok can sıkıcı bir durum olur. Varsa şansınız görerek deneyerek alın.
Hocam inanın ben de VA almak istemiyorum ancak kodlama için ultrawide çok cazip geldi ve tek seçenek buydu. Deneme şansımda yok ve iadeyle uğraşamam, üstte attığım model nasıldır? Öneriniz var mıdır bu bütçede. Akşama Amazon'da güzel bir şey iner umarım.
Anladım tekrar indirime girerse kaçırmam teşekkürler.Yukarıda paylaştığın monitörün değerleri çok çok iyi. Eksi yön olarak şunu söylemek istiyorum. MSI monitörlere karşı kötü bir yaklaşım var. Bunun sebebi ölü piksel sorunlarının çıkması.
Tabii bu iş şans işi. Bana sorarsan değerlerinden dolayı son önerdiğini alman olur.
Anladım hocam çok teşekkürler.Black smearing yukarıda attığım videonun ufo testi kısmında görebilirsin. Ufo'nun arkasında siyah ghosting gibi bir iz bırakıyor. Bu özellikle oyunlarda simsiyah yerlerde aşırı bulanıklılık yapıyor. Yazılım için illa ultrawide lazım değil 2 monitör de kullanabilirsin. Ben bu ikisi arasından MAG251RX'i seçerdim. Hayatımda bir kere VA panel aldım, pişman olup iade ettim. VA panellerin Black Smearing'i olmayanları bildiğim kadarıyla Odyssey G7 serisi onların da fiyatları IPS monitörleri aratmıyor.
Hocam tekrar 5K ya indi monitör Amazon indirimlerini beklesem mi yoksa alsam mı çok kararsız kaldım :/
Yeterli bütçen varsa siparişini ver, daha iyi bir monitör bulursan amazondan onu alırsın. Diğerini iptal edersin. Emin değilim ama bi süre geçmeden iadeyi istersen galiba direkt geri gönderiyorlar.Anladım tekrar indirime girerse kaçırmam teşekkürler.
Anladım hocam çok teşekkürler.
@Gyurox @Saint Lucia hocam tekrar 5k ya indi monitör amazon indirimlerini beklesem mi yoksa alsam mı çok kararsız kaldım :/
Hocam o riski almak istemiyorum kredi kartı ile alacağım için ücret iadesi çok uzun sürüyor.Yeterli bütçen varsa siparişini ver, daha iyi bir monitör bulursan amazondan onu alırsın. Diğerini iptal edersin. Emin değilim ama bi süre geçmeden iadeyi istersen galiba direkt geri gönderiyorlar.
24.5 yeter 27 fazla benim için. Fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum zira daha iyi bir seçenek göremedim şuanlık. Kullanım amacım 1080p oyun.Kullanım amacın oyun mu? Alınabilecek bir monitör çünkü. Amacın 1080P oyunculuksa ve 24,5 inç yeter diyorsan alınır. 5K hem iyi fiyat hemde yüksek fiyat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.