MSI Optix MAG301CR2 alınır mı?

Bütçe
5500
24.5 yeter 27 fazla benim için. Fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum zira daha iyi bir seçenek göremedim şu anlık. Kullanım amacım 1080p oyun.

İşin yoğunluğundan bakamadım kusura bakma. İndirimde gitmiş. Tüh üzüldüm bak.

5K bütçede 240Hz monitör araştırdım birazcık. Seçenekler az.
240Hz Acer Monitör bu monitörü bulabildim. Biraz bakındım. Özellikleri güzel. Teknolojisi de güzel. Kendinden G-Sync destekli ayrıca.
Tercih edilebilir ya da beklenebilir.

Şiddetle önerdiğim monitör ise 240 Hz Dell bu monitördür. Bu da indirime giriyor. Takip etmeni öneririm.

Bu yorumum, monitörü Eylül 2022'de almayı düşünenler için. Fiyat şimdi 6500TL civarı olmuş bu fiyata önermem.

Haziran sonunda 4900TL'ye aldım. FreeSync flicker ve smearing sorunum var. Panelin görev çubuğuna denk gelen kısmı ve kıvrım bölgeleri daha parlak. Ancak şunu söylemeliyim gri yüzeye bakmadığım sürece fark etmem imkansız. Aldığım fiyata göre de çok memnun kullanıyorum hala. Ghosting konusunda ise ben hiç takılmadım ama başkalarını bilemem. Görüntü kalitesi çok iyi. %96 srgb %127 adobergb destekliyordu diye hatırlıyorum, smearing olmasına rağmen çok güzel gözüküyor gri tonları olmadığı sürece. Monitörde USB hub olması mükemmel. 15w güç destekliyor Type-C portu, onun dışında 2 adet usb 3.2 var.

Standı çok büyük, masanız küçükse duvara monte veya başka bir stand almak gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı