Yaklaşık 2 aydır monitör arayışı maceram bu monitörü sipariş ederek son bulduğunu umuyorum. Umarım iade etmek zorunda kalmam. İncelemelerimi bu konu üzerinden paylaşmayı düşünüyorum.
Daha önce Amazon satıcısı üzerinden sipariş verilemiyordu. Hata veriyordu. Almayı düşünen varsa an itibariyle 18 adet stokta fiyat 2899₺
@LaMorte hocam sonunda aradığım monitörü buldum mu sizce (video edit ve oyun)? Ne dersiniz?
www.epey.com
Daha önce Amazon satıcısı üzerinden sipariş verilemiyordu. Hata veriyordu. Almayı düşünen varsa an itibariyle 18 adet stokta fiyat 2899₺
MSI OPTIX MAG301RF Gaming Monitör, Flat, 29.5", WFHD, Rapid IPS, 200HZ, 1MS, G-Sync Compatible, HDR Ready, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI OPTIX MAG301RF Gaming Monitör, Flat, 29.5", WFHD, Rapid IPS, 200HZ, 1MS, G-Sync Compatible, HDR Ready, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
@LaMorte hocam sonunda aradığım monitörü buldum mu sizce (video edit ve oyun)? Ne dersiniz?
MSI Optix MAG301RF Monitör
MSI Optix MAG301RF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Son düzenleyen: Moderatör: