MSI Optix mpg27cq nasıldır?

ESAT-HERO

Kilopat
Arkadaşlar şu an indirimde ve almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var. Ölü piksel çıkarsa garanti kapsamına giriyor mu? Bir de aranızda kulanan var mı, memnun musunuz? Zamanım çok kısıtlı. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben de Vatan' dan gidip elden aldım Mag27cq olanını, şu anki izlenimlerim ölü piksel testi dışında her hangi bir test yada ayar yapmadığım halde gayet olumlu.
Her ne kadar bilmiyor olsam da, gözlemlediğim kadarı ile beğenmedim diyerek bile iade edebiliyorsunuz. Para iadesi yapılıyor mu bu şekilde emin değilim.
Bu arada şimdi fark ettim ben MAG modelini MPG modeli fiyatına almışım. Her zaman belirtmişimdir Vatan bilgisayardan nefret ediyorum.

Ben de Vatan' dan gidip elden aldım Mag27cq olanını, şu anki izlenimlerim ölü piksel testi dışında her hangi bir test yada ayar yapmadığım halde gayet olumlu.
Her ne kadar bilmiyor olsam da, gözlemlediğim kadarı ile beğenmedim diyerek bile iade edebiliyorsunuz. Para iadesi yapılıyor mu bu şekilde emin değilim.
Bu arada şimdi fark ettim ben MAG modelini MPG modeli fiyatına almışım. Her zaman belirtmişimdir Vatan bilgisayardan nefret ediyorum.
Aga bekle dedik sana beya

Şuan mag optix mpg27cq 2500 tl nerdeyse aynı fiyat o yüzden onu alacağım
Ben sırf nasıl olsa en fazla 2300 TL ye düşer beklemeye değmez diyerek 2500 TL verdim MAG modeline. Atladığım nokta MPG modelinin düşeceği fiyat oldu.
Kesinlikle 200 TL den kaçmayın MPG olanı alın. Çok büyük farkları olmasa da masanıza baktığınızda daha büyük haz duyarsınız.
Aga bekle dedik sana beya
2500 TL verdiğime yanmıyorum yukarıda belirttiğim gibi MPG fiyatını tahmin edemedim ona yanıyorum. Bu kadar beklemiyordum düşeceğini tamamen gözden çıkarmışım.

Son düzenleme:
Ben sırf nasıl olsa en fazla 2300 TL ye düşer beklemeye değmez diyerek 2500 TL verdim MAG modeline. Atladığım nokta MPG modelinin düşeceği fiyat oldu.
Kesinlikle 200 TL den kaçmayın MPG olanı alın. Çok büyük farkları olmasa da masanıza baktığınızda daha büyük haz duyarsınız.

2500 TL verdiğime yanmıyorum yukarıda belirttiğim gibi MPG fiyatını tahmin edemedim ona yanıyorum. Bu kadar beklemiyordum düşeceğini tamamen gözden çıkarmışım.

Özellikle fps oyunlarında memnunmusunuz monitörden ? bende almayı düşünüyorum ama büyük kaçar mı diye içten içe düşünüyorum

Özellikle fps oyunlarında memnunmusunuz monitörden ? bende almayı düşünüyorum ama büyük kaçar mı diye içten içe düşünüyorum
FPS tarzı oyunları eğer seçeneği varsa TPS olarak oynarim ben, genel olarak da FPS de çok rahat etmiyorum ama gerekiyorsa da oynanir. Yani masa da duruş olarak bile size fark yaratacaktir. Şayet bütçe olarak 24 ve 27 arasında büyük bir fark varsa ve içinizde kuşku da varsa 24 alın ama ben genel olarak keşke 24 alsaydim demedim.
Yüksek dpi bir mause alma ihtiyacı hissediyorum bunu da not düştüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı