Şuan mag optix mpg27cq 2500 tl nerdeyse aynı fiyat o yüzden onu alacağımMAG27cq modelini aldım RGB aydınlatmasız olan. Gayet başarılı alabilirsin.
Aga bekle dedik sana beyaBen de Vatan' dan gidip elden aldım Mag27cq olanını, şu anki izlenimlerim ölü piksel testi dışında her hangi bir test yada ayar yapmadığım halde gayet olumlu.
Her ne kadar bilmiyor olsam da, gözlemlediğim kadarı ile beğenmedim diyerek bile iade edebiliyorsunuz. Para iadesi yapılıyor mu bu şekilde emin değilim.
Bu arada şimdi fark ettim ben MAG modelini MPG modeli fiyatına almışım. Her zaman belirtmişimdir Vatan bilgisayardan nefret ediyorum.
Ben sırf nasıl olsa en fazla 2300 TL ye düşer beklemeye değmez diyerek 2500 TL verdim MAG modeline. Atladığım nokta MPG modelinin düşeceği fiyat oldu.Şuan mag optix mpg27cq 2500 tl nerdeyse aynı fiyat o yüzden onu alacağım
2500 TL verdiğime yanmıyorum yukarıda belirttiğim gibi MPG fiyatını tahmin edemedim ona yanıyorum. Bu kadar beklemiyordum düşeceğini tamamen gözden çıkarmışım.Aga bekle dedik sana beya
Ben sırf nasıl olsa en fazla 2300 TL ye düşer beklemeye değmez diyerek 2500 TL verdim MAG modeline. Atladığım nokta MPG modelinin düşeceği fiyat oldu.
Kesinlikle 200 TL den kaçmayın MPG olanı alın. Çok büyük farkları olmasa da masanıza baktığınızda daha büyük haz duyarsınız.
2500 TL verdiğime yanmıyorum yukarıda belirttiğim gibi MPG fiyatını tahmin edemedim ona yanıyorum. Bu kadar beklemiyordum düşeceğini tamamen gözden çıkarmışım.
FPS tarzı oyunları eğer seçeneği varsa TPS olarak oynarim ben, genel olarak da FPS de çok rahat etmiyorum ama gerekiyorsa da oynanir. Yani masa da duruş olarak bile size fark yaratacaktir. Şayet bütçe olarak 24 ve 27 arasında büyük bir fark varsa ve içinizde kuşku da varsa 24 alın ama ben genel olarak keşke 24 alsaydim demedim.Özellikle fps oyunlarında memnunmusunuz monitörden ? bende almayı düşünüyorum ama büyük kaçar mı diye içten içe düşünüyorum
27 inch çok farkettirmiyo FPS oyunları için ama son sınır gibi düşün biraz fazlası fazla kaçar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.