IBerdush
Hectopat
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. 2 monitör arasında kaldım ve hangisini almam gerektiğini kestiremiyorum birbirinden çok farklı monitörler biliyorum. Genellikle oyun oynayan birisiyim bu oran %60 ise %40 oranında da filmde izliyorum. Genellikle oynadığım oyunlar FPS(codmw, BF1, PUBG) ve MMORPG oyunlar oluyor. Gerçekten çok kararsızım önerilerinizi bekliyorum.
Bilgisayar sistemim RTX 2060-Ryzen5 3600 ekran kartımı yakın bir zamanda yükseltmeyi düşünüyorum.
www.vatanbilgisayar.com
ve
www.vatanbilgisayar.com
Bilgisayar sistemim RTX 2060-Ryzen5 3600 ekran kartımı yakın bir zamanda yükseltmeyi düşünüyorum.
ASUS 24,5" PG258Q 1ms 240Hz G-Sync Full HD HDMI+DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" PG258Q 1ms 240Hz G-Sync Full HD HDMI+DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Msi MPG27CQ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi MPG27CQ kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi MPG27CQ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi MPG27CQ kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.