MSI Optix MPG27CQ vs MSI 27 MAG27CQ6Pf

SaleeN

Kilopat
Herkese selamlar, MSI Optix MPG27cq monitörünü ana monitör olarak kullanıyorum. Kedim yan monitörümü kırdığı için monitör arayışına girmiştim.
MSI MAG271CV kırılan monitörüm.

Bugün MSI MAG27CQ6Pf monitörünü teslim aldım. Ürün hatalı geldi. Arka vidalama kısmından 1 tane delik yok vida atılmıyor. İade edeceğim ama o sırada monitörü bir test etmek istedim.

Yan yana koyduğum zaman gri tonlarda bariz fark oluyor. Yeni bir monitör olmasına rağmen bu kadar fark olması normal midir? Yoksa ben mi abartıyorum. Eski monitörümde böyle bir renk farkı görmemiştim.

WhatsApp penceresini açtığımda bariz yeni aldığım MAG27CQ6Pf sarımsı ve soluk görünüyor. Masaüstünde renkleri eşitleyen bir olay var mıdır bilmiyorum.

MSI modelleri arasında daha üst bir segmente mi geçmek lazım aradaki farkı kapatmak için? Seri olarak aynı değiller haliyle. Bu fiyata bu kadar mı oluyor görüntü? Ona göre kabullenip değişim yapayım.

Edit: Sanırım Rapid VA paneller biraz IPS'i taklit ediyor. Laptopum var MSI marka. Onun ekranına çok benziyor. IPS gibi hissettirdi. Özellikle turuncu bir görsel açtım bariz inanılmaz soluk.

Dosya Ekleri

• msi (1).jpg
    204 KB · Görüntüleme: 2
  • msi (2).jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…