MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' Bulanık Renk Sorunu

Burdan sürücüyü indirin klasörün içinde renk profili var onu yükleyin. Belki sorununuz düzelir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    197,1 KB · Görüntüleme: 169
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 149
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    15 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    58,8 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    310,7 KB · Görüntüleme: 147
Burdan sürücüyü indirin klasörün içinde renk profili var onu yükleyin. Belki sorununuz düzelir.

İlk başta genel pnp monitör olarak gözüküyordu aygıt yöneticisinde sonra driver tanıtınca direk monitor ismi yazmaya başladı. Son görselden eklemeye calısıyorum fakat def. olarak bir icc profili gelmiş monitörün ismininde yazdığı ama driver dosyasından ekleyemiyorum onu silip hiç profil bırakmıyorum sonrasında driver dosyasından seçiyorum ama icc profillerine eklenmiyor. Sanırım driver yüklenince direk icc profili gömülüyo oraya otomatik olarak. Bakıcam şimdi renklere

Edit: Düzelmedi fps modda yine yeşiller gri pubg de

Nasıl bir yol izlediniz bu süreçte ? Msi türkiye ile mi iletişime geçeyim. Yardımcı olurmusun özelden ?

Fakat benim resmi iade sürem geçmiştir. Yani garanti kanalıyla ancak halledebilirim bu durumu.
Monitörü alır almaz ölü piksel testi yaptım 5 tane ölü piksel çıktı. Modları kurcalarken FPS modunun yeşilleri gri gösterdiğini fark ettim. Sorunu görünce hepsiburada.com u aradım fakat her zamanki gibi baştan savma cevap aldim. Bana servisle iletişim kurabilirsiniz dediler. Servispoint e gönderdim. Adamlar ellerine ulaşır ulaşmaz yarım günde iade/değişim raporunu maille yolladilar. Sonra onu Hepsiburada.com sistemine yükledim. Fakat Hepsiburada oyaladigi için raporu bastırıp birde kargoyla gondermemi istedi. Sonuç olarak 1 günde sonuçlanan servis süresi ile benim parayı iade almam arasında 2 hafta geçti. Zaten bundan sonra Hepsiburada.com dan alışveriş yapmam tavsiye de etmem.

Bende cqr modeli var. Fps modu bendede gri. Ama sorun etmiyorum, diğer renk profillerini kullanıyorum. Genel olarak memnunum. G sync açınca bazı oyunlarda ekran parlaması sorunu yaşıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı