D dogannokta Hectopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #1 Msi gaming bir notebook bakıyordum. Site de bir tane outlet ürün buldum. Sizce alım yapmalı mıyım ? MSI GL72 6QD-034XTR Notebook / Outlet Orijinal fiyatı 3500 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2016
Msi gaming bir notebook bakıyordum. Site de bir tane outlet ürün buldum. Sizce alım yapmalı mıyım ? MSI GL72 6QD-034XTR Notebook / Outlet Orijinal fiyatı 3500 TL.
C cagatay971 Hectopat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #2 Outlet dedigimiz urun ebrarda iade gelen notebooku garantiye kendileri gonderip sifir ile degistiriyolarmis ben gecenlerde msi pe60 siparis ettim outlet ten orda ogrendim cihazin garantisi sen satin alinca basliyor ve alacagin cihaz gercekten guzel
Outlet dedigimiz urun ebrarda iade gelen notebooku garantiye kendileri gonderip sifir ile degistiriyolarmis ben gecenlerde msi pe60 siparis ettim outlet ten orda ogrendim cihazin garantisi sen satin alinca basliyor ve alacagin cihaz gercekten guzel