MSI OYUNCU GAMNG İ7 14700KF alınır mı?

O fiyata 4070'i bırak 4070ti süper sistemler ya da kaliteli 4070süper sistem alırsın.
Trendyol , hepsiburada vb. yerlerden sistem alınmaz.
Güvenemiyorsanız , vatan bilgisayara f/p sistem gelince almaya bakın. 3 ay peşin taksitte var.

Eğer sadece oyun oynayacaksanız i7 ve İ9 işlemcilerin 13900/13700 ve üzeri olan modellerden uzak durun. Yukarı da ki arkadaş zaten paylaşmış 4070 Ti Super´li bir sistem. Onu alabilirsiniz. Ya da benim paylaştığım RTX 4070 Super´li sistemi alabilirsin.

İşlemci soğutucusu olarak Assassin's Spirit seç.
Anakartı B650M-R seç.
İstersen RAM adetini arttır, istersen M.2 SSD al. (Bütçene göre sadece 1 tanesini seçebilirsin.)

Çok teşekür ederim reyis ama ben azerbaycanda yaşadıyım için böyle sitelerden sipariş vs vermiyorum rica etsem bu sayfadan bi pc önere bilirmisin?

Çok teşekür ederim reyis ama ben azerbaycanda yaşadıyım için böyle sitelerden sipariş vs vermiyorum rica etsem bu sayfadan bi pc önere bilirmisin? https://www.instagram.com/evocomp.az?igsh=MWhmcWYyaXVna2M0Mw==

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…