MSI P35 Platinium ve Q9400 sisteme öneri

shankssann

Megapat
Arkadaşlar geceniz iyi olsun. Geçenlerde yazmıştım yeni sistemimi sattım eski makinam gürül gürül bıktım diye. Şimdi benim sizlere sormak istediğim yeni bir sistem topluyorum full 2. el olacak. Sağdan soldan bir işlemci ile anakart buldum power kendiminkini kullanıcam.

İşlemci : Q9400 40 liraya satın aldım
Anakart : MSI P35 Platinum - MSI P45-8D Memory Lover - Gıgabayt GA-P35-DS3L

İşlemciyi satın aldım bu 3 anakart arasında kaldım. Eski anakartım PM8PM-V. Kasaya tam sığıyor cuk oturmuş desem yeridir micro atx bir anakart. İşlemcilerim 533 mhz 2 gb 1 er gb lık modüller halina ikiside farklı firma mhz ve cl değerleri aynı şu andaki makinamda sıkıntı çıkarmıyordu taki anakartımın tek slotu bozulana dek.

Şimdi bu işlemciye göre bana seçtiklerimden bir anakart önerebilme ihtimaliniz varmı . Yada kendi kişisel bilgilerinize göre de olabilir kasama sığacak şekilde olsun yeter birde ram ler sorun çıkartır mı? Teşekkür ederim şimdiden hepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam ramler ddr 533 mhz. Yalnız benim ram ler 533 mhz bunun sitesinde,
  1. DDR2 1200/1066/800/667MHz Destekliyor diyor sorun olurmu ki ?

O zaman bu anakartı öneririm. GIGABYTE P43-ES3G DDR2

O anakart da aynı bellek tiplerine uyumlu. 533 mhz yazmıyor sitesinde. Bana hem Quad hem 533 mhz destekleyen bir anakart lazım. 533 mhz desteklemiyor olsa bile alsam sıkıntı çıkarırmı çalışırmı acaba uyumlu olurmu ki. Çünkü hem Quad hem 533 mhz bellek tipi destekleyen bir anakart bulamadım daha hiç.

sen ne yap kardeş... yeni güzel bir pc toplayayım okey? bütçen ne kardeş ? bendede var ddr2 ram 775 pinli işlemci. ben şimdi bir pc topluyorum 3000tl ye sistem şahane. sende 1500tl süper bir pc toplarım ama istersen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…