MSI P4M890 anakarta Mac OsX Kurulumu

• Konuyu başlatan ilker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.630
I

ilker

Ziyaretçi
Merhabalar ben imzadaki sisteme Mac Os X Kuracağım kurulur mu ? ve iATKOS MLM.dmg dosyasını indirdim.Gereken BIOS ayarlarım nelerdir ? Sadece sıfırlasam yeterli olur mu ?

• Intel Core 2 Duo E4300 1.80 GHz
  • MSI P4M890 MS-7255
  • DDR2 Kingston 2 GB DDR2 667 MHz
  • Sapphire HD 5570 1 GB 128 Bit
  • Samsung 160 GB Sata
  • Pegasus Atrıx 450 W Sony
  • Opitarc 7280 DWD Writer Sata

Merhabalar ben imzadaki sisteme Mac Os X Kuracağım kurulur mu ? ve iATKOS MLM.dmg dosyasını indirdim.Gereken BIOS ayarlarım nelerdir ? Sadece sıfırlasam yeterli olur mu ?

Valla hocam recep abi bu videoda yapıyor ama o bile yapana kadar göbeği çatladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

• Intel Core 2 Duo E4300 1.80 GHz
  • MSI P4M890 MS-7255
  • DDR2 Kingston 2 GB DDR2 667 MHz
  • Sapphire HD 5570 1 GB 128 Bit
  • Samsung 160 GB Sata
  • Pegasus Atrıx 450 W Sony
  • Opitarc 7280 DWD Writer Sata

Sizin ML3U yerine ML2 vs indirmeniz gerek. Anakartınızın UEFI desteği yok. Bir de VIA yonga setine Mac kurabileceğinizi hiç mi hiç sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı