MSI P4M900 M.2-l BIOS Update nasıl yapılır?

Berkomino

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Anakartım MSI P4M900 M.2-l (MS-7255 V2). BIOS güncellemesini nasıl yapacağım?

Dosya Ekleri

• 20201128_175151.jpg
    20201128_175151.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 20201128_175145.jpg
    20201128_175145.jpg
    222,9 KB · Görüntüleme: 62
P4M900 model anakartınızın en son çıkan güncelleme dosyasını buradan indirebilirsin.
Aynı sayfada nasıl güncelleyebileceğin yazıyor. Olur da bulamazsan youtube'dan Anakartının modelini yazıp güncelleme rehberi bulabilirsin.

P4M900 model anakartınızın en son çıkan güncelleme dosyasını buradan indirebilirsin.
Aynı sayfada nasıl güncelleyebileceğin yazıyor. Olur da bulamazsan youtube'dan Anakartının modelini yazıp güncelleme rehberi bulabilirsin.
Açıklama
• Key components status hardware monitor
• Monitor the CPU status
• D.O.T. Technology up to 12% improvement
• Optimize System status define
• Adjustable & monitor with "Dual CoreCenter" on windows system
• Auto speed up with system loading change
• 5 environment mode and 3 user define mode
• Combine with VGA CoreCell 3D, totally called "Dual CoreCell"
• If you are using an ATI graphic card, you must install ver. 8.41 driver and its additional applications to make Dual CoreCenter works normally. It is better to use recommended installation while installing an ATI VGA driver.
Not
1. To use Dual Core Center in XP/2000 must first install Dot Net Frame Work 2.0.
2. Green Power Center will not operate normally under overclocking environment.

Bunlar yazıyor da anlayamadım. Yardım eder misiniz?

Açıklama
• Key components status hardware monitor
• Monitor the CPU status
• D.O.T. Technology up to 12% improvement
• Optimize System status define
• Adjustable & monitor with "Dual CoreCenter" on windows system
• Auto speed up with system loading change
• 5 environment mode and 3 user define mode
• Combine with VGA CoreCell 3D, totally called "Dual CoreCell"
• If you are using an ATI graphic card, you must install ver. 8.41 driver and its additional applications to make Dual CoreCenter works normally. It is better to use recommended installation while installing an ATI VGA driver.
Not
1. To use Dual Core Center in XP/2000 must first install Dot Net Frame Work 2.0.
2. Green Power Center will not operate normally under overclocking environment.

Bunlar yazıyor da anlayamadım. Yardım eder misiniz?
https://download.msi.com/archive/mb/bos_exe/7255v31.zip Bu adresten anakart modeliniz için gereken dosyayı indirin.

Daha sonra da sayfada bulunan
Bu konumdan (Live Update üzerinden değil) BIOS dosyası indiren kullanıcıların, BIOS güncellemesi yaparken indirilen sıkıştırılmış dosyadaki flash utility yazılımını kullanmaları gerekir. BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek hatalardan kaçınmak için bu yazılımın eski versiyonlarını ya da MSI tarafından sunulmayan yazılımları kullanmamanız tavsiye edilir.

Talimatlarını takip edin. Talimatlar ile ilgili sıkıntı yaşasanız bile ilk olarak gerekli güncelleme dosyasını indirin daha sonra da youtube da türkçe veya ingilizce olarak "How to update P4M900 Motherboard" aramasını yapıp gerekli sonuçlara ulaşabilirsiniz

https://download.msi.com/archive/mb/bos_exe/7255v31.zip Bu adresten anakart modeliniz için gereken dosyayı indirin.

Daha sonra da sayfada bulunan
Bu konumdan (Live Update üzerinden değil) BIOS dosyası indiren kullanıcıların, BIOS güncellemesi yaparken indirilen sıkıştırılmış dosyadaki flash utility yazılımını kullanmaları gerekir. BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek hatalardan kaçınmak için bu yazılımın eski versiyonlarını ya da MSI tarafından sunulmayan yazılımları kullanmamanız tavsiye edilir.

Talimatlarını takip edin. Talimatlar ile ilgili sıkıntı yaşasanız bile ilk olarak gerekli güncelleme dosyasını indirin daha sonra da youtube da türkçe veya ingilizce olarak "How to update P4M900 Motherboard" aramasını yapıp gerekli sonuçlara ulaşabilirsiniz

For WinXP, you can make a DOS boot disk. Go to Your Computer, right click drive A:, select Format,

Peki burda ne diyor? Youtube'da bulamadım da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı