Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.120 Çözümler 49 Yer Ankara 10 Kasım 2024 #1 RAM 8 GB DDR3 1333MHZ İşlemci İ5 750 Merhaba, elimde P55M-SD40 anakart var fakat anakartın üzerinde PWR LED, HDD LED, Power ve reset gibi soketlerin bağlantısını bulamadım, anakart muhtemelen OEM bir model ve kataloğu yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, elimde P55M-SD40 anakart var fakat anakartın üzerinde PWR LED, HDD LED, Power ve reset gibi soketlerin bağlantısını bulamadım, anakart muhtemelen OEM bir model ve kataloğu yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm Mortis06 10 Kasım 2024 Konu kapanabilir buldum, ihtiyacı olanlar için videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu kapanabilir buldum, ihtiyacı olanlar için videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zHomos Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 En alt sagdakı dıkey pınler olabılır mı? Artı 0 Eksi
KS KS Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.120 Çözümler 49 Yer Ankara 10 Kasım 2024 #3 Konu kapanabilir buldum, ihtiyacı olanlar için videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Konu kapanabilir buldum, ihtiyacı olanlar için videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et