Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar.
Sizlere bir sorum olacaktı. Öncelikle sistemimi kısaca yazayım.
MSI P67A-C45 B3 Rev
i5 2500k
12 gb ddr3 1600 mhz ram
Seasonic S12ii 520w.
Kısmetse mart-nisan gibi ekran kartı alacağım. Şu andaki ekran kartım VTX3D HD 6950 1 GB ekran kartıdır. Benim asıl sormak istediğim soru şu. Gtx 970 için msi, evga, asus vs. olsun önerilen psu için 500w derken, 980 için evga ve msi için minimum 500w psu istediğini gördüm. Yeni sistem toplamaktansa ekran kartı alayım istedim. Bunun için sizin görüşlerinizi de almak istedim.
Coil Whine sorunu umarım çıkmaz alacağım zaman. Aklımda Evga GTX 970 var fakat 980 de cezbediyor. 970 için 520w yeterli olacağını düşünürken, 980 de tereddüt ediyorum. Sizinde yorumlarınızı almak istedim. Ayrıca bottleneck durumu oluşur mu her iki modelde de?
Teşekkürler, iyi günler dilerim.
Hem güç hem de performans olarak bir sıkıntı yaşamazsın. Güç kaynağın çok kaliteli bir marka. Ama tavsiyem işletim sistemini Windows 10 64 Bit'e yükseltmen.
Hem güç hem de performans olarak bir sıkıntı yaşamazsın. Güç kaynağın çok kaliteli bir marka. Ama tavsiyem işletim sistemini Windows 10 64 Bit'e yükseltmen.
Teşekkür ederim Recep hocam. Aslında konuyu açmadan önce size özel mail atmak istemiştim. Mail adresinizi bulamadım. Şanstır ki ilk mesaj atanda siz oldunuz. İşletim sistemi şu an w7 64 Bit. W10 'a ilerleyen zamanlarda geçeceğim kısmetse. Cevabınız için teşekkürler. 980'de düşünülebilir bir durum oldu sizin cevabınızla birlikte. Tekrar teşekkürler, hayırlı günler dilerim.