Utku_AYDIN Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim bütçem 3600 TL ve ben MSI'ın bu bilgisayarını çok beğendim. Sizce alınır mı ? Bu fiyata daha iyisi var mı? Var ise benimle paylaşırsanız sevinirim. Birde bu bilgisayarın kronik bir sıkıntısı var mı ? Yorumlarınız bekliyorum Bilgisayarın linki: MSI PE60 6QE-407XTR Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / 3.5GHz 8GB Fiyatı Bu bilgisayarı forumlarda doluşurken biraz okudum HDD ve ekran kartından sıkıntı varmıs genelde servise gidiyormuş bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Ayrıca birde Dell'i düşünüyorum hiç kullanmadığım bir marka sizce nasıldır yetikli servisi ve ürün kalitesi. Dell Gaming FireLord 7566-B6300W81C Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2016
Merhaba arkadaşlar. Benim bütçem 3600 TL ve ben MSI'ın bu bilgisayarını çok beğendim. Sizce alınır mı ? Bu fiyata daha iyisi var mı? Var ise benimle paylaşırsanız sevinirim. Birde bu bilgisayarın kronik bir sıkıntısı var mı ? Yorumlarınız bekliyorum Bilgisayarın linki: MSI PE60 6QE-407XTR Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / 3.5GHz 8GB Fiyatı Bu bilgisayarı forumlarda doluşurken biraz okudum HDD ve ekran kartından sıkıntı varmıs genelde servise gidiyormuş bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Ayrıca birde Dell'i düşünüyorum hiç kullanmadığım bir marka sizce nasıldır yetikli servisi ve ürün kalitesi. Dell Gaming FireLord 7566-B6300W81C
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 30 Aralık 2016 #2 Biraz daha katarak Monster al derim. Şu an kampanyada.
Utku_AYDIN Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2016 #3 poyraz_42 dedi: Biraz daha katarak Monster al derim. Şu an kampanyada. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim. Katmaya çalışıcam ancak sizce MSI mı yoksa Dell mi?
poyraz_42 dedi: Biraz daha katarak Monster al derim. Şu an kampanyada. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim. Katmaya çalışıcam ancak sizce MSI mı yoksa Dell mi?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 30 Aralık 2016 #4 MSI tabiki Dell çok da hoş değil klavyesi çok yapmacık sıradan.
Utku_AYDIN Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2016 #5 poyraz_42 dedi: MSI tabiki Dell çok da hoş değil klavyesi çok yapmacık sıradan. Genişletmek için tıkla... Eyvallah çok teşekkür ederim. Bende MSI düşünüyordum tam net karar vermemi sağladınız.
poyraz_42 dedi: MSI tabiki Dell çok da hoş değil klavyesi çok yapmacık sıradan. Genişletmek için tıkla... Eyvallah çok teşekkür ederim. Bende MSI düşünüyordum tam net karar vermemi sağladınız.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 30 Aralık 2016 #6 Ne demek pişman olmazsın MSI iyidir.