MSI PE60 6QE-407XTR Nasıldır?

gervinh0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pek bilgim yok bu konularda lütfen detaylı bir bilgi verebilir misiniz? ''MSI PE60 6QE-407XTR'' bu PC'yi satın almış bulunmaktayım Freedos. Sizlere birkaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.
Ürün Özellikleri;
İşlemci Modeli6.Nesil Intel Core i7-6700HQ
[TBODY] [/TBODY]
İşlemci Hızı2.6 GHz
[TBODY] [/TBODY]
Turbo Frekansı3.5 GHz
Önbellek6MB
Çekirdek SayısıDört çekirdek işlemci
[TBODY] [/TBODY]
Ram (Bellek Hızı)8GB
Bellek TürüDDR4
[TBODY] [/TBODY]
Sabit Disk1TB
Sabit Disk Hızı7200rpm
Ekran Kartı2 GB Paylaşımsız
Grafik SerisiGeForce GTX 9 Serisi
Grafik İşlemcisiGeForce GTX960M
Grafik YapısıGDDR5
Grafik Genişliği128Bit
[TBODY] [/TBODY]
Sorularım;
  1. Bilgisayar iyi mi? Sizin görüşleriniz neler?
  2. Freedos bir bilgisayar ve çok kararsızım, GTA 5'ten tutun GTA Vice City'ye kadar oynayan bir adamım. Hani abartmayayım ama Steam üstünden eski yeni demeden beğendiğim her oyunu alırım. Yeni nesil oyunları da, eski nesil oyunları da rahatlıkla oynamak istiyorum. Hangi işletim sistemini kurayım? Win 10, Win 8, Win7 sizce hangisi?
Not: Bu işletim sisteminin sıkıntı çıkarmasını da istemiyorum, uzun süreli rahatlık olması işime gelir.

Teşekkürler şimdiden, lütfen biraz bilgilendirin çünkü çok kararsızım ve fazlası ile bilgisizim bu konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil oyunları oynatır mı? Yarın ben de almayı planlıyorum. Monster ile gitgel yaşamaktayım.

Panel sıkıntılı falan deniliyordu. Elinize geçtiğinde aydınlatırsanız sevinirim. Ekran sarımtırak gösteriyormuş doğru mudur?

Yeni nesil oyunları oynatır mı? Yarın ben de almayı planlıyorum. Monster ile gitgel yaşamaktayım.
Yeni nesil oyunları rahatlıkla medium-high aralığında oynatır, bir problem olmaz.

Panel sıkıntılı falan deniliyordu. Elinize geçtiğinde aydınlatırsanız sevinirim. Ekran sarımtırak gösteriyormuş doğru mudur?
Ben bunu ilk defa sizden duydum. Bu haberi nereden duyduysanız eğer siteyi hatırlıyorsanız link atar mısınız?

Msi PE60 6QE-407XTR Neden Ucuz ?
Burda resimlerle göstermiş arkadaş. Ama bütün pe modellerinde böyle mi ? Onu merak ediyorum.
Orada ki fotoğraflarda anlatılan konu yalan. Neden mi? Soldaki resme MSI GE62 2QF modeli demiş yada 2QE mi demiş, herneyse. Ne olduğunu bilmiyorum modelinin ama GE62 olmadığına adım gibi eminim hatta MSI bile değil. Şöyle ki bu laptoplarda sayısal tuş bölümü var ama soldaki laptopda öyle bir bölüm yok, yaklaştırırsanız resmi görürsünüz. Konuyu açan arkadaş güzel trollemiş herkesi.

Yani soldaki ge62 olmasa bile sağdaki pe60 ve ekran kırmızı gibi. Yanlış mıyım?

Şimdi yanlış anlamada ekranın ayarlarıyla oynayıp oynamadığını nereden bilebilirsin? Bunu yapan adam onuda yapar. O yüzden bu konu hakkında daha yorum yapmayacağım. Ben farklı sitelerden bir araştırma yapacağım, sonuçlanınca sizi haberdar ederim.

Araştırdım, 2QE modelinden kötü bir ekran kullanıldığı doğru ama diğer arkadaşın konusunda ki kadar kırmızı gibi bir renk sorunu göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…