muratefil Hectopat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #1 Ben yeni bir bilgisayar aldım, FreDoss ve sistem kurmadan önce BIOS'unu vs. güncellemek istiyorum ama uygun BIOS'u bulduğuman emin olamadım.. Bilgisayar bu : MSI PE60 6QE-406TR MSI'ın sitesi banktım. Bu bilgisayar için olan kısımda ekran kartı 965M yazıyor ama bu PC 960M. Onunda linki burada Nasıl yapıcam bir yardım eder misiniz? Sistemi kurmadan önce neylere güncelleme yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2016
Ben yeni bir bilgisayar aldım, FreDoss ve sistem kurmadan önce BIOS'unu vs. güncellemek istiyorum ama uygun BIOS'u bulduğuman emin olamadım.. Bilgisayar bu : MSI PE60 6QE-406TR MSI'ın sitesi banktım. Bu bilgisayar için olan kısımda ekran kartı 965M yazıyor ama bu PC 960M. Onunda linki burada Nasıl yapıcam bir yardım eder misiniz? Sistemi kurmadan önce neylere güncelleme yapmam gerek?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Eylül 2016 #2 Baktığınız şey BIOS güncellemesinin GTX 960M'in 965M olarak görünmesini çözdüğüne dair düşülen sürüm notları. Kullandığınız bağlantıdan BIOS dosyasını indirin ve bu rehberi takip edin: MSI UEFI BIOS, Firmware ve Ekran Kartı BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat
Baktığınız şey BIOS güncellemesinin GTX 960M'in 965M olarak görünmesini çözdüğüne dair düşülen sürüm notları. Kullandığınız bağlantıdan BIOS dosyasını indirin ve bu rehberi takip edin: MSI UEFI BIOS, Firmware ve Ekran Kartı BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat