V Vedat Karayılan Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 19 4 Ocak 2016 #1 MONSTER® ABRA A7 V6.3 17.3" MSI PE70 6QE-234XTR GTX 960M Notebook Arkadaşlar hangisini önerirsiniz? İşlemci ve ekran kartı aynı zaten ama fiyat farkı neden? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2016
MONSTER® ABRA A7 V6.3 17.3" MSI PE70 6QE-234XTR GTX 960M Notebook Arkadaşlar hangisini önerirsiniz? İşlemci ve ekran kartı aynı zaten ama fiyat farkı neden?
aslovv Hectopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2016 #2 Bütçenizde sıkıntı yoksa MSİ arada 600tl fark var. Aradaki farkın nedeni MSİ markası ve 16gb DDR4 RAM.
Bütçenizde sıkıntı yoksa MSİ arada 600tl fark var. Aradaki farkın nedeni MSİ markası ve 16gb DDR4 RAM.
KS KS V Vedat Karayılan Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 19 4 Ocak 2016 #3 Sence değer mi 600 TL farka?
aslovv Hectopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2016 #4 Vedat Karayılan dedi: Sence değer mi 600 TL farka? Genişletmek için tıkla... Şahsen bana göre değer. Belki arada gözle görülür performans farkı yoktur ama güncel bir sistem almak daha doğru olur bana göre. İlk mesajda söylediğim gibi bütçede sıkıntınız yoksa tartışmasız MSİ alın.
Vedat Karayılan dedi: Sence değer mi 600 TL farka? Genişletmek için tıkla... Şahsen bana göre değer. Belki arada gözle görülür performans farkı yoktur ama güncel bir sistem almak daha doğru olur bana göre. İlk mesajda söylediğim gibi bütçede sıkıntınız yoksa tartışmasız MSİ alın.
M M.D. Hectopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #5 MSI' ın Prestige serisinin G serisi ile çok fazla farkı var. Biraz araştırırsanız anlayabilirsiniz. Monster daha iyi bir seçim olacaktır.
MSI' ın Prestige serisinin G serisi ile çok fazla farkı var. Biraz araştırırsanız anlayabilirsiniz. Monster daha iyi bir seçim olacaktır.
KS KS V Vedat Karayılan Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 19 5 Ocak 2016 #6 M.D. dedi: MSI' ın Prestige serisinin G serisi ile çok fazla farkı var. Biraz araştırırsanız anlayabilirsiniz. Monster daha iyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben 2D 3D tasarım yapmak için kullanacağım. Araştırdım tasarımcılar için yapilmis. Oyun pek oynamayacağım belki arada sırada.
M.D. dedi: MSI' ın Prestige serisinin G serisi ile çok fazla farkı var. Biraz araştırırsanız anlayabilirsiniz. Monster daha iyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben 2D 3D tasarım yapmak için kullanacağım. Araştırdım tasarımcılar için yapilmis. Oyun pek oynamayacağım belki arada sırada.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #7 O zaman MSI sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.