E EralpOsman Hectopat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 8 Yer Moscow, Russia, Russia Daha fazla Meslek Creative Director 25 Ocak 2014 #1 Kurulum usb diski hazırladım. Bilgisayarı boot ettim. Cloverdan "Install from USB Stick" seçince Siyah ekranda gri yazılar yazıyor. "Loading Drivers ......................................................+++++++++++" yazıp reset atıyor. Nasıl çözebilirim? Sistem: Intel Core 2 Quad q8400 GTX 560 Ti Msi PM8PM-V n1996 Anakart 4 GB RAM Bios da AHCI ayarı yok. Intel EIST ve HPET kapalı. Bilgisayarda hem Windows 8.1 hem de Vista var.
Kurulum usb diski hazırladım. Bilgisayarı boot ettim. Cloverdan "Install from USB Stick" seçince Siyah ekranda gri yazılar yazıyor. "Loading Drivers ......................................................+++++++++++" yazıp reset atıyor. Nasıl çözebilirim? Sistem: Intel Core 2 Quad q8400 GTX 560 Ti Msi PM8PM-V n1996 Anakart 4 GB RAM Bios da AHCI ayarı yok. Intel EIST ve HPET kapalı. Bilgisayarda hem Windows 8.1 hem de Vista var.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 25 Ocak 2014 #2 VIA P4M800 Pro yonga seti en büyük sorunlardan biri gibi diye düşünyorum. Niresh dağıtımını deneyin. ML veya Mavericks var Niresh.
VIA P4M800 Pro yonga seti en büyük sorunlardan biri gibi diye düşünyorum. Niresh dağıtımını deneyin. ML veya Mavericks var Niresh.
E EralpOsman Hectopat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 8 Yer Moscow, Russia, Russia Daha fazla Meslek Creative Director 26 Ocak 2014 #3 Ben raw dosyası olarak bunu indirdim. Niresh dağıtımı derken raw mı yoksa bootloader falan mı? - - - Güncellendi - - - Niresh'in Mavericks'i denedim. "Error encountered. Pausing 5 Seconds" diyor ve reset atıyor. - - - Güncellendi - - - Adam rehber yapmış. USB den boot yapınca kurulum çıkıyor. Kurulum gelemeyince ne yapılması lazım bir bilgi yok.
Ben raw dosyası olarak bunu indirdim. Niresh dağıtımı derken raw mı yoksa bootloader falan mı? - - - Güncellendi - - - Niresh'in Mavericks'i denedim. "Error encountered. Pausing 5 Seconds" diyor ve reset atıyor. - - - Güncellendi - - - Adam rehber yapmış. USB den boot yapınca kurulum çıkıyor. Kurulum gelemeyince ne yapılması lazım bir bilgi yok.
1 11118 Kilopat Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 385 Makaleler 2 Çözümler 1 26 Ocak 2014 #4 -v -f cpus=1 komutlarıyla npci=0x3000 ya da npci=0x2000 komutlarını deneyin.
E EralpOsman Hectopat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 8 Yer Moscow, Russia, Russia Daha fazla Meslek Creative Director 26 Ocak 2014 #5 Yine aynı hatayı veriyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Şubat 2014 #6 Anakartını değiştir çok kurmak istiyorsan. Anakartının daha Windows sürücüleri bile yokken Mac desteklemesini nasıl bekliyorsun.
Anakartını değiştir çok kurmak istiyorsan. Anakartının daha Windows sürücüleri bile yokken Mac desteklemesini nasıl bekliyorsun.