MSI Prestige 15'e M.2 SSD takılır mı?

Yaklaşık 7 aydır msi prestige 15 modelini kullanıyorum. Ben 8gb ram, 256gb ssd li modeli aldım. Hemen yanına +8 ram ve +1tb m2 ssd takarak, ben alırken ki muadil konfigürasyona neredeyse 1tl az ödeyerek sahip olmuş oldum.

cihaza gelecek olursak, hedefim x1 carbon veya xps 15 almaktı. ben cihazımı 10500tl ye aldığımda xps 15 15bin tl, x1 carbon ise 17bin tl'lerdeydi. hiç pişman değilim. benim için en önemli özelliği linux uyumluluğuydu. ubuntu ile çok güzel bir şekilde kullanıyorum. eksikleri yok mu var tabii ama bence yine de bu sınıfta çok rekabetçi bir ürün.

Ben cihazımı değiştirdim. Çok çok güzel ürünleri var MSI markasının ama öyle bir açıdan eksikleri oluyor ki, o cihazın hitap ettiği müşteri kümesine çok aykırı. Şu anda daha iyisi olduğunu düşünmediğim, iş-ofis amaçlı kullanıma yönelik "asus expertbook b94" kullanıyorum. 24 saat batarya, face id, i7 , 1tb, 800gr ağırlık, incelik ve sıvı dayanımı gibi üst düzey özelliklerle bana MSI cihazımı şimdilik unutturdu...

Evet sizin cihazınız da çok güzel. Hayırlı olsun.
Ben alırken marka olarak msi tercih etmek istemiştim. Expertbook b94'te çok başarılı bir model. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…