Ne amaçla kullanacaksınız? Cihazda 1 adet SSD yuvası var. Ekstra olarak NVIDIA Studio driver ile kullanacaksanız bir nevi iş yapılırda oyun ve ağır render falan bu 55W 4060 ile zor.
With extraordinary performance, high portability, and a compact design, the new Prestige 16 Studio A13V features up to the latest 13th latest Intel® Core™ i7 processor providing exceptional experiences in every moment of your work and personal life.
Ne amaçla kullanacaksınız? Cihazda 1 adet SSD yuvası var. Ekstra olarak NVIDIA Studio driver ile kullanacaksanız bir nevi iş yapılırda oyun ve ağır render falan bu 55W 4060 ile zor.
With extraordinary performance, high portability, and a compact design, the new Prestige 16 Studio A13V features up to the latest 13th latest Intel® Core™ i7 processor providing exceptional experiences in every moment of your work and personal life.
Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Watt bilgisine ulaşamamıştım, sayenizde bana uygun olmadığını öğrendim. En son aldığım Victus ve Omen bana pişmanlık yarattı. Bu kadar bütçe ayırmışken gerçekten şık bir kasaya da sahip olsun istiyorum. Cihaz öneriniz varsa incelemek isterim. Bütçe max 60K.
Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Watt bilgisine ulaşamamıştım, sayenizde bana uygun olmadığını öğrendim. En son aldığım Victus ve Omen bana pişmanlık yarattı. Bu kadar bütçe ayırmışken gerçekten şık bir kasaya da sahip olsun istiyorum. Cihaz öneriniz varsa incelemek isterim. Bütçe maksimum 60k.
Bunun yerine Stealth alabilirsiniz. Fiyatı biraz daha yüksek olacaktır ancak değer. Yakın zamanda piyasada olur. Prestige serisine ben bu kadar para vermezdim şahsen.