MSI Pro A620M-B MSI MAG Forge 121A B75'e takılır mı?

ReastngdaBest

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Bugün başlıkta yazdığım 2 aygıtı sipariş verdim ama kasanın kendisinde önde 3, arkada 1 olmak üzere toplam 4 fan olacak. Bir de sıvı soğutmam var, 2 fanlı; üstüne sıvı soğutmanın kendi pompası var.

Benim aldığım kasanın 4 fanı ve 2 fanlı sıvı soğutma, anakartımda bu altısını da çalıştıracak seviyede bağlantılarım olacak mı, tam emin olamadım. Ona göre siparişi iptal edeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.

Anakart: Amazon.com.tr
Sıvı Soğutucu: Amazon.com.tr
Kasa: MSI MAG FORGE 121A B75 PCIE5 Temperli Cam 4 x120mm Auto RGB Fan 750W Bronz ATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Demek istediğim tüm fanlarımı normal fonksiyonda kullanabilecek miyim? Yoksa kasa fanlarını bağlamasam mı?

Hepsi uyumlu sıkıntı yok. Fakat aldığın sıvı soğutma gereksiz pahalı, thermalright alternatiflere bakabilirsin.

Hepsi uyumlu sıkıntı yok. Fakat aldığın sıvı soğutma gereksiz pahalı, Thermalright alternatiflere bakabilirsin.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sıvı sogutma ilk defa aldığım için bilemedim belki birkaç ay sonra tavsiyenize uyup yenisiyle değişirim tekrarfan teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…