MSI Pro A620M-E boyutları nasıl?

Emmiss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba MSI Pro A620M-E anakart alacağım. Colorful 4060 Ti ekran kartı takacağım ve pcl e bölümüne Wi-Fi Card takacağım birçok yerde yer kalmadığından takılmadıgını duydum. Kullanan ya da boy ölçülerini bilen biri ekran kartından dolayı Wi-Fi Card'a yer kaldığını söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var. ARC 750 ile kullanıyorum ve ince bir kart olmasına rağmen yer kalmıyor. Cevap: Hayır Wi-Fi Carda yer kalmaz. tavsiyem b650 bir kart alman olur.

Hocam baktımda boyut farkı yok B650 kartla ne yapacağız.
B650 olanların bazısı daha büyük. Büyük olanlar da biraz daha pahalı. Ama eğer oyun oynayacaksan kesinlikli usb wi-fi adaptör kullanma. Pcie şart. Misal ASUS B650 M-K alabilirsin. 4400 TL'ye var. Eğer alacağın PCIE Card da pahalıysa direk wi-fi'lı kartlara da yönelebilirsin. Tercih senin.

B650 olanların bazısı daha büyük. Büyük olanlar da biraz daha pahalı. Ama eğer oyun oynayacaksan kesinlikli USB Wi-Fi adaptör kullanma. PCI-e şart. Misal ASUS B650 M-K alabilirsin. 4400 TL'ye var. Eğer alacağın PCI-e Card da pahalıysa direk Wi-Fi'lı kartlara da yönelebilirsin. Tercih senin.

Çok pahalısın be mutluluk. Sen şu anda nasıl hallediyorsun USB ile mi?
Sağ ol hocam.

Çok pahalısın be mutluluk. Sen şu anda nasıl hallediyorsun USB ile mi?
Sağ ol hocam.
Ben normalde direk kablo çekmiştim. Ama şu an yeni eve taşındım ve kablo çekemiyorum. Elimdeki USB adaptör ile bugün CS oynamaya çalıştım rezaletti. 1600 png gördüğüm oldu :D.

Eğer mümkünse kablo çek modemden. Değilse wi-fi'lı bir kart al. Pahalıysa pcie girişi müsait olan bir anakart al. Ama asla wi-fi adaptör alma. Ha belki çok daha iyi bir wi-fi adaptör vardır ama bendeki cidden rezaletti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı