Bilgisayarı uzun süre kullandıktan sonra dün gece 1'de kapatmak için bilgisayarı Kapat'a tıkladım ardından fotoğraflardaki gibi sürekli 3-4 dakika dönüyor kapatılıyor şeklinde sonra mavi ekran anlık olarak geliyor gidiyor, bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ardından kapata tıkladığımda ise direkt kapanıyor.
Bunu uzun süredir yaşıyorum ve minidump dosyasını bırakıyorum Windows 10'da da oluyordu formatladım, Windows 11'deyim hala oluyor.
Aygıt Yöneticisinde Realtek'e sağ tıklayıp özellikleri açın. Güç yönetimi sekmesinden "Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın " tikini kaldırın.
Aygıt Yöneticisinde Realtek'e sağ tıklayıp özellikleri açın. Güç yönetimi sekmesinden "Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın " tikini kaldırın.
Donanım değişikliklerini tekrar taradım tekrar eklendi Realtek network Controller "güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın " tikini tekrar kaldırdım.
Donanım değişikliklerini tekrar taradım tekrar eklendi Realtek network Controller "güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın " tikini tekrar kaldırdım.