sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:39 #11 ahmttunc dedi: Duruyor son 1. Genişletmek için tıkla... Yok kanka sipariş geçtim onu şu an diğer satıcıları gösteriyor. sfkulusoy dedi: Yok kanka sipariş geçtim onu şu an diğer satıcıları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ha şimdi baktım sanırım tek sipariş veriliyor 1 taneden başka veremiyoruz sipariş.
ahmttunc dedi: Duruyor son 1. Genişletmek için tıkla... Yok kanka sipariş geçtim onu şu an diğer satıcıları gösteriyor. sfkulusoy dedi: Yok kanka sipariş geçtim onu şu an diğer satıcıları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ha şimdi baktım sanırım tek sipariş veriliyor 1 taneden başka veremiyoruz sipariş.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.974 Çözümler 4 Dün 18:40 #12 sfkulusoy dedi: Yok kanka sipariş geçtim onu şu an diğer satıcıları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi gitti.
sfkulusoy dedi: Yok kanka sipariş geçtim onu şu an diğer satıcıları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi gitti.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:42 #13 ahmttunc dedi: Şimdi gitti. Genişletmek için tıkla... Aynen vallahi sağ olasın sistem dizecektim Tomahawk'ı satıp bunu alacaktım, sayende denk geldi direk çektim <3
ahmttunc dedi: Şimdi gitti. Genişletmek için tıkla... Aynen vallahi sağ olasın sistem dizecektim Tomahawk'ı satıp bunu alacaktım, sayende denk geldi direk çektim <3
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.996 Çözümler 15 Dün 19:09 #14 20 stok var almak isteyen varsa.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:11 #15 Tahao dedi: 20 stok var almak isteyen varsa. Genişletmek için tıkla... Aynen güncellenmiş 1'den fazla alamıyor 1 kişi ama.
Tahao dedi: 20 stok var almak isteyen varsa. Genişletmek için tıkla... Aynen güncellenmiş 1'den fazla alamıyor 1 kişi ama.
halilbz Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:33 #16 Amazon.com.tr Bununla arasında çok fark var mı? 7500f ya da 7800x3d ile kullanmayı düşünüyorum. Siz ce hangisi tercih edilmeli
Amazon.com.tr Bununla arasında çok fark var mı? 7500f ya da 7800x3d ile kullanmayı düşünüyorum. Siz ce hangisi tercih edilmeli
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.974 Çözümler 4 Dün 19:37 #17 halilbz dedi: Amazon.com.tr Bununla arasında çok fark var mı? 7500f ya da 7800x3d ile kullanmayı düşünüyorum. Siz ce hangisi tercih edilmeli Genişletmek için tıkla... Attığın yerine x870 alınır.
halilbz dedi: Amazon.com.tr Bununla arasında çok fark var mı? 7500f ya da 7800x3d ile kullanmayı düşünüyorum. Siz ce hangisi tercih edilmeli Genişletmek için tıkla... Attığın yerine x870 alınır.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:38 #18 halilbz dedi: Amazon.com.tr Bununla arasında çok fark var mı? 7500F ya da 7800x3D ile kullanmayı düşünüyorum. Siz CE hangisi tercih edilmeli Genişletmek için tıkla... Yani bütçe meselesi tamamen bence.
halilbz dedi: Amazon.com.tr Bununla arasında çok fark var mı? 7500F ya da 7800x3D ile kullanmayı düşünüyorum. Siz CE hangisi tercih edilmeli Genişletmek için tıkla... Yani bütçe meselesi tamamen bence.
halilbz Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:39 #19 sfkulusoy dedi: Yani bütçe meselesi tamamen bence. Genişletmek için tıkla... Yani bütçede sıkıntı yok ama aradaki farka değecek bir şey var mı o önemli boş yere 2 katı vermek istemiyorum.
sfkulusoy dedi: Yani bütçe meselesi tamamen bence. Genişletmek için tıkla... Yani bütçede sıkıntı yok ama aradaki farka değecek bir şey var mı o önemli boş yere 2 katı vermek istemiyorum.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.974 Çözümler 4 Dün 19:40 #20 halilbz dedi: Yani bütçede sıkıntı yok ama aradaki farka değecek bir şey var mı o önemli boş yere 2 katı vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın anakarta değmez.
halilbz dedi: Yani bütçede sıkıntı yok ama aradaki farka değecek bir şey var mı o önemli boş yere 2 katı vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın anakarta değmez.