luudipieones Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Herkese selam sistem topluyorum. Anakart konusunda biraz kararsız kaldım. MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sizce bu anakart nasıldır? Alınır mı? Alan bilen varsa bilgi verirse çok mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi günler.
Herkese selam sistem topluyorum. Anakart konusunda biraz kararsız kaldım. MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sizce bu anakart nasıldır? Alınır mı? Alan bilen varsa bilgi verirse çok mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi günler.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Aralık 2023 #2 luudipieones dedi: Herkese selam sistem topluyorum. Anakart konusunda biraz kararsız kaldım. MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sizce bu anakart nasıldır? Alınır mı? Alan bilen varsa bilgi verirse çok mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi günler. Genişletmek için tıkla... Alınır bir modeldir. Bir müşterime topladım sorunsuz kullanıyor.
luudipieones dedi: Herkese selam sistem topluyorum. Anakart konusunda biraz kararsız kaldım. MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sizce bu anakart nasıldır? Alınır mı? Alan bilen varsa bilgi verirse çok mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi günler. Genişletmek için tıkla... Alınır bir modeldir. Bir müşterime topladım sorunsuz kullanıyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 luudipieones dedi: Herkese selam sistem topluyorum. Anakart konusunda biraz kararsız kaldım. MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sizce bu anakart nasıldır? Alınır mı? Alan bilen varsa bilgi verirse çok mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci için alınacak?
luudipieones dedi: Herkese selam sistem topluyorum. Anakart konusunda biraz kararsız kaldım. MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları MSI PRO B650M-P 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sizce bu anakart nasıldır? Alınır mı? Alan bilen varsa bilgi verirse çok mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci için alınacak?
luudipieones Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hangi işlemci için alınacak? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7600 için hocam zeki1981 dedi: Alınır bir modeldir. Bir müşterime topladım sorunsuz kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam önerir misiniz yani pek yorum yok güvenemedim sıkıntı çıkar falan diye
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hangi işlemci için alınacak? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7600 için hocam zeki1981 dedi: Alınır bir modeldir. Bir müşterime topladım sorunsuz kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam önerir misiniz yani pek yorum yok güvenemedim sıkıntı çıkar falan diye
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #5 luudipieones dedi: Ryzen 5 7600 için hocam Ryzen 5 7600 Hocam önerir misiniz yani pek yorum yok güvenemedim sıkıntı çıkar falan diye Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsiniz: Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
luudipieones dedi: Ryzen 5 7600 için hocam Ryzen 5 7600 Hocam önerir misiniz yani pek yorum yok güvenemedim sıkıntı çıkar falan diye Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsiniz: Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Aralık 2023 #6 luudipieones dedi: Hocam önerir misiniz yani pek yorum yok güvenemedim sıkıntı çıkar falan diye. Genişletmek için tıkla... Öneririm sorun olmaz. Öneri ile gelen Gigabyte modelide iyi VRAM ve SSD soğutucuları daha iyi MSI'ya göre.
luudipieones dedi: Hocam önerir misiniz yani pek yorum yok güvenemedim sıkıntı çıkar falan diye. Genişletmek için tıkla... Öneririm sorun olmaz. Öneri ile gelen Gigabyte modelide iyi VRAM ve SSD soğutucuları daha iyi MSI'ya göre.
luudipieones Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bunu alabilirsiniz: Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara bu anakarta bakıyordum hakkında pek fazla kötü yorum gördüm açıkçası
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bunu alabilirsiniz: Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara bu anakarta bakıyordum hakkında pek fazla kötü yorum gördüm açıkçası