MSI Pro B650M-P vs ASUS Prime B650M-K

ersENes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayar bileşenlerinden en önemlisi ve temel olarak gördüğüm, araştırdığım kadarıyla bildiğim anakarttır.
Hazır bir sistemi özelleştirip kullanmak istiyorum ama temel olarak hangi anakart modelini seçeceğimi bilemiyorum.
Halen arayış içindeyim kesin olarak 2 model arasında kalıyorum bütçe olarak bu iki modele denk bir bütçem var üstüne kesinlikle çıkamıyorum.
Herhangi bir anakart modelinden beklediğim en önemli unsurlar ise şöyle:
-Basit arayüzü olmalı.
-BIOS'u daima güncelleme gelmeli.
-EXPO destekli RAM durumunda sorun çıkarmamalı*
-MOSFET'leri ısıya karşı normal bir seviyede kalmalı.
-2 adet M.2 SSD alanı olmalı*

alabileceğim anakart modeli ise şunlar;

-ASUS Prime B650M-K
-MSI Pro B650M-P
Not.
Yıldızlı olanlar asla vazgeçmeyeceğim özelliklerdir.

Bu konuda görüş belirtecek arkadaşlar var mı acaba ? Halen kararsızlık içindeyim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayar bileşenlerinden en önemlisi ve temel olarak gördüğüm, araştırdığım kadarıyla bildiğim anakarttır.
Hazır bir sistemi özelleştirip kullanmak istiyorum ama temel olarak hangi anakart modelini seçeceğimi bilemiyorum.
Halen arayış içindeyim kesin olarak 2 model arasında kalıyorum bütçe olarak bu iki modele denk bir bütçem var üstüne kesinlikle çıkamıyorum.
Herhangi bir anakart modelinden beklediğim en önemli unsurlar ise şöyle:
-Basit arayüzü olmalı.
-BIOS'u daima güncelleme gelmeli.
-EXPO destekli RAM durumunda sorun çıkarmamalı*
-MOSFET'leri ısıya karşı normal bir seviyede kalmalı.
-2 adet M.2 SSD alanı olmalı*

alabileceğim anakart modeli ise şunlar;

-ASUS Prime B650M-K
-MSI Pro B650M-P
Not.
Yıldızlı olanlar asla vazgeçmeyeceğim özelliklerdir.

Bu konuda görüş belirtecek arkadaşlar var mı acaba? Halen kararsızlık içindeyim.

Merhaba, şu an hangi anakartı kullanıyorsunuz?

Hocam iyi ki yazdınız. Kasım indirimleriyle beraber haftaya bir sistem almayı düşünüyorum gönlüm ASUS'dan yana ama aklım MSI almamı söylüyor ve ben halen net bir cevap bulamadım. Sizin fikriniz nedir?

Ben bu kasım indirimlerini beklemeyi planlıyorum ama olursa tabii :)

Hangi anakartı almayı düşünüyorsunuz.

Kafam net değil ama VRM ve faz sayısı ne kadar iyi olursa onu tercih etmeye çalışacağım.

Hangi anakartı almayı düşünüyorsunuz.

Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp taksitli ASUS TUF Gaming B650M-E aldım biraz önce. O mu iyi olur bu mu derken ASUS'um cashback diye bir kampanyası var ondan faydalanacağım, karta ödenen parayı yetkili servisten alırsan 490₺ iade yapıyor ürünün hangisi olduğuna göre, bana 6000₺ civarına denk gelecek artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı