miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.582 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Şu anakartı bir yerde çok övüyorlar bir yerde çok gömüyorlar anlamadım, sizce alınır mı? Bir de iki adet sorum var, anakart üzerinde kaç adet SSD ve RAM slotu bulunuyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Şu anakartı bir yerde çok övüyorlar bir yerde çok gömüyorlar anlamadım, sizce alınır mı? Bir de iki adet sorum var, anakart üzerinde kaç adet SSD ve RAM slotu bulunuyor?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Kart iyi güzelde 7k çok bu ürüne. Alternatif önereyim diyorum onlarında fiyatları pahalı. Mecbur bu ürünlere kaldık. 4 ram yuvası toplam 256gb destekli ve 2 m2 yuvası var.
Kart iyi güzelde 7k çok bu ürüne. Alternatif önereyim diyorum onlarında fiyatları pahalı. Mecbur bu ürünlere kaldık. 4 ram yuvası toplam 256gb destekli ve 2 m2 yuvası var.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.582 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Ayturan dedi: Kart iyi güzelde 7K çok bu ürüne. 4 RAM yuvası toplam 256 GB destekli ve 2 M.2 yuvası var. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi bir anakart mı pekii. Sosyalde okudum, birisi çok olumlu yorum yaparken bir başkası çok olumsuz yorum yapmış.
Ayturan dedi: Kart iyi güzelde 7K çok bu ürüne. 4 RAM yuvası toplam 256 GB destekli ve 2 M.2 yuvası var. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi bir anakart mı pekii. Sosyalde okudum, birisi çok olumlu yorum yaparken bir başkası çok olumsuz yorum yapmış.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 miçobaba dedi: Hocam iyi bir anakart mı pekii. Sosyalde okudum, birisi çok olumlu yorum yaparken bir başkası çok olumsuz yorum yapmış. Genişletmek için tıkla... Evet iyi bir anakart diyebiliriz. Yani her üründe böyle yorumlar var. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.
miçobaba dedi: Hocam iyi bir anakart mı pekii. Sosyalde okudum, birisi çok olumlu yorum yaparken bir başkası çok olumsuz yorum yapmış. Genişletmek için tıkla... Evet iyi bir anakart diyebiliriz. Yani her üründe böyle yorumlar var. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.