Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.152 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Ocak 2023 #1 Evet arkadaşlar. Nasıl internetteki videolardan baktığımda bulamadım. Settings'ten Advanced'a geldiğim zaman Windows OS Configuration yerine UEFI çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Evet arkadaşlar. Nasıl internetteki videolardan baktığımda bulamadım. Settings'ten Advanced'a geldiğim zaman Windows OS Configuration yerine UEFI çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 15 Ocak 2023 #2 Bu path'e girip kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.152 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Ocak 2023 #3 tristessehivernale dedi: Bu path'e girip kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ altta Security kısmından yapılıyormuş sanırım. Ordan girince ilgili sekmeyi buldum. Şu an enable durumuna aldım. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Bu path'e girip kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ altta Security kısmından yapılıyormuş sanırım. Ordan girince ilgili sekmeyi buldum. Şu an enable durumuna aldım.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 15 Ocak 2023 #4 Normalde varsayılan olarak CSM + Secure Boot açık geliyor çoğu sistemde, sizde nasıl Disabled'deydi onu anlamadım. Artı 0 Eksi
Normalde varsayılan olarak CSM + Secure Boot açık geliyor çoğu sistemde, sizde nasıl Disabled'deydi onu anlamadım.