MSI Pro B850M-P Wi-Fi vs MSI B650M Gaming Plus

Arkadaşımın maalesef özellikle daha plastik ve silikon olan kısımlar sarardı çok kısa sürede. Artık o şekilde kullanıyor. Düzenli de temizleyip tozun iz vs bırakmasına izin vermezseniz dediğiniz gibi uzun süre rengine bir şey olmaz.
Hocam valla öyle ya kafadan değer de kaybetti o pc fanlar falan baya kötü durumdadır

Hocam kafa kafaya geliyor seçtiğim Specler ile hazır sistem bende uğraşmamak için hazır sistem buldum
Ram 32 anakart MP kasayı da beyaz yapınca aynı fiyata geldi
Hazır sistem daha ucuza geldi ama bunun üstüne sıvı soğutma ve kaliteli bir PSU gelicek malesef fiyata daha....

Kendin sectigin parcalar daha iyi olur yuksek ihtimal. Toplama bu yuzden mantikli, kisitlamiyor.

Ayriyeten 2-3 daha versen 9070XT sistemler var.

Kendin sectigin parcalar daha iyi olur yuksek ihtimal. Toplama bu yuzden mantikli, kisitlamiyor.
Öyle tabi de cumayı bekliyorum gaming gecesinde uyguna düşerse birşeyler kendim toplayacağım yoksa bu kasayı alacağım

Ayriyeten 2-3 daha versen 9070XT sistemler var.
Amd Ekran kartı düşünmüyorum Hocam 5070 alacağım direk

Öyle tabi de cumayı bekliyorum gaming gecesinde uyguna düşerse birşeyler kendim toplayacağım yoksa bu kasayı alacağım

Amd Ekran kartı düşünmüyorum Hocam 5070 alacağım direk

Dusunmeme sebebin nedir? 9070XT fersah fersah ustun 5070'ten. Aradaki makas iyice kapandi AMD ile NVIDIA arasinda. Tersine NVIDIA şu sıralar Driver sorunlari cekiyor.

Dusunmeme sebebin nedir? 9070XT fersah fersah ustun 5070'ten. Aradaki makas iyice kapandi AMD ile NVIDIA arasinda. Tersine NVIDIA şu sıralar Driver sorunlari cekiyor.
Hocam Amd ekran kartımdan memnun değilim Nvidia bir kart istiyorum bir de Render yapacağım

Hocam Amd ekran kartımdan memnun değilim Nvidia bir kart istiyorum bir de Render yapacağım

9000 serisinde bir sorun yok eski seriler gibi, 7000 serisinde kalmadi zaten sorunlar. Renderda 5070 evet biraz daha iyi ama cok ucukta fark yok, 4070 ile denk diyebiliriz 9070XT icin renderda. Tabii senin kararin.

9000 serisinde bir sorun yok eski seriler gibi, 7000 serisinde kalmadi zaten sorunlar. Renderda 5070 evet biraz daha iyi ama cok ucukta fark yok, 4070 ile denk diyebiliriz 9070XT icin renderda. Tabii senin kararin.

Yok hocam ya o riske girmem herkes 9070XT için çok iyi diyor ama bir de bu tarafı deneyelim bakalım :)

Hocam iyi akşamlar. Ben bilgisayarı toplamaya karar verdim ucuza gelmesi ve daha ucu açık olması için yalnız hala anakart konusu muallakta 8.000 TL bütçe ayırdım diğer parçalara malesef çok gitti elimdeki seçenek hala Msi pro B650M-P ama 8 de aşağı öneriniz var ise bekliyorum.
32GB 60000mhz ram
5070
7600
750w + sıvı soğutma
Specler bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı