MSI Pro H410M-B için darboğaz yapmayacak GPU ve CPU önerisi

haakgn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, MSI Pro H410M-B anakart AMD Radeon 6500 XT 4 GB Intel 10105F i3 donanıma sahibim. Ekran kartı ve işlemcimi 8 GB'a yükseltmek istiyorum. Anakartımla uyumlu darboğaz yapmayacak işlemci ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman sistemini satıp yeni bir sistem al hocam. 20k gibi bir bütçede bu sisteme yatırım yapılmaz.
Şöyle bi sıkıntı var hocam aynı anakarta sahip 2. Kasam var ondaki ekran kartım yandı bende bu yüzden mevcut kasadaki işlemciyi ekran kartını ona aktarmayı düşünüyorum. mevcut kasamda da last of us part 1 oynadım ama düşük ayarlarda max 60 (kapalı alanlarda) açık alanlarda 30 40 fps e kadar düştü hazır böyleyken ona aktarayım bende yükseltmeye gideyim dedim en azından last of us gibi oyunları düşük orta grafiklerde 80 100 fps de oynatmalık bi ufak yükseltme düşünüyorum. Mevcut kasayı satmadığım için 20k nın üstüne bişey koyamicam. 20k ya da elimdeki sistemi bile alabileceğimi sanmıyorum

20k ya elindeki sistemden çok daha iyi toplanıyor 2. elden. Elindeki işlemci ve ekran kartını satabilirsin o zaman.

Bura toplamda 21.500. bütçeyi geçiyor bazı malzemelerden kısarak 20k yapabilirsin veya diğer ürünleri de 2. elden alabilirsin ben pek bulaşmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…