Şöyle bi sıkıntı var hocam aynı anakarta sahip 2. Kasam var ondaki ekran kartım yandı bende bu yüzden mevcut kasadaki işlemciyi ekran kartını ona aktarmayı düşünüyorum. mevcut kasamda da last of us part 1 oynadım ama düşük ayarlarda max 60 (kapalı alanlarda) açık alanlarda 30 40 fps e kadar düştü hazır böyleyken ona aktarayım bende yükseltmeye gideyim dedim en azından last of us gibi oyunları düşük orta grafiklerde 80 100 fps de oynatmalık bi ufak yükseltme düşünüyorum. Mevcut kasayı satmadığım için 20k nın üstüne bişey koyamicam. 20k ya da elimdeki sistemi bile alabileceğimi sanmıyorum
Şöyle bir sıkıntı var hocam aynı anakarta sahip 2. kasam var ondaki ekran kartım yandı bende bu yüzden mevcut kasadaki işlemciyi ekran kartını ona aktarmayı düşünüyorum. Mevcut kasamda da Last of Us part 1 oynadım ama düşük ayarlarda Max 60 (kapalı alanlarda) açık alanlarda 30 40 FPS'e kadar düştü hazır böyleyken ona aktarayım bende yükseltmeye gideyim dedim en azından Last of Us gibi oyunları düşük orta grafiklerde 80 100 FPS de oynatmalık bir ufak yükseltme düşünüyorum. Mevcut kasayı satmadığım için 20knın üstüne bir şey koyamayacağım. 20k ya da elimdeki sistemi bile alabileceğimi sanmıyorum.
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bura toplamda 21.500. bütçeyi geçiyor bazı malzemelerden kısarak 20k yapabilirsin veya diğer ürünleri de 2. elden alabilirsin ben pek bulaşmak istemedim.