çok hız kaybı olurmu![]()
Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11
Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Çok hız kaybı olur mu?
MSI PRO H610M-BAnakart marka ve modelini tam yazar mısın?
Fury Renegade olan modeli M.2 SSD yuvasına takmanı ve işlemtim sistemini bu modele kurmanı öneririm. DRAM barındırdığı için sistem daha stabil çalışacaktır. Ancak M.2 yuvası PCİ-e 3.0 X4 modunu desteklediği için SSD'den en fazla 3938.5 MB/s hız alabilirsin. Bu bir sorun değil, 3.0 x4 olarak tam perforsmans alırsın.MSI PRO H610M-B
Attığınız dönüştürücü iyi bir markamı. Pek anlamamda. İyi bişey alayım diyorum. Kalite farkeder mi ?
Fury Renegade olan modeli M.2 SSD yuvasına takmanı ve işlemtim sistemini bu modele kurmanı öneririm. DRAM barındırdığı için sistem daha stabil çalışacaktır. Ancak M.2 yuvası PCI-e 3.0 X4 modunu desteklediği için SSD'den en fazla 3938.5 MB/s hız alabilirsin. Bu bir sorun değil, 3.0 X4 olarak tam perforsmans alırsın.
Crucial P2 modelini ise dönüştürücü vasıtası ile anakartın X1 yuvasına takabilirsin, bu SSD modelini depolama ve oyun amaçlı kullanabilirsin:
X1 yuvası PCI-e 3.0 X1 modunu desteklediği için, takacağın SSD'den en fazla 984.6 MB/s hız alabilirsin.![]()
Dark NVMe M.2 SSD to PCI-E X1 Dönüştürücü Kart - PttAVM
Dark NVMe M.2 SSD to PCI-E X1 DönüÅtürücü Kart (DK-AC-PEM1X) m.2 SSD'lerinizi anakartınızın PCI-e X1 slotuna takmanızı saÄlar. - 2025www.pttavm.com
Son olarak ekran kartının X1 yuvasını kapatıp kapatmadığını da kontrol etmelisin.
Bilgilendirici video:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.