nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 3 Ağustos 2024 #1 Sistem bu ve tüm oyunlarda düşük FPS alıyoruz. Format attık eskisine göre daha iyi oldu ancak halen yeterli değil. Anakart yeterli değil mi acaba bu sistem için düşük mü kalıyor? Değiştirirsek performansta artış olur mu?
Sistem bu ve tüm oyunlarda düşük FPS alıyoruz. Format attık eskisine göre daha iyi oldu ancak halen yeterli değil. Anakart yeterli değil mi acaba bu sistem için düşük mü kalıyor? Değiştirirsek performansta artış olur mu?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 699 Çözümler 5 3 Ağustos 2024 #2 i5 olsa olur hocam.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 3 Ağustos 2024 #3 Albayraks dedi: i5 olsa olur hocam. Genişletmek için tıkla... Elbette daha iyi olur ama sorunun işlemciden kaynaklı olduğunu sanmıyorum hocam. Bir problem var ama o işlemcide değil diye düşünüyorum.
Albayraks dedi: i5 olsa olur hocam. Genişletmek için tıkla... Elbette daha iyi olur ama sorunun işlemciden kaynaklı olduğunu sanmıyorum hocam. Bir problem var ama o işlemcide değil diye düşünüyorum.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 699 Çözümler 5 3 Ağustos 2024 #4 XMP 2 mi yoksa 1 mi kullanıyorsunuz.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 5 Ağustos 2024 #5 Albayraks dedi: XMP 2 mi yoksa 1 mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... XMP ayarı yapmadık hocam hiç bios kısmından mı yapıyorduk? Tam olarak faydası nedir?
Albayraks dedi: XMP 2 mi yoksa 1 mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... XMP ayarı yapmadık hocam hiç bios kısmından mı yapıyorduk? Tam olarak faydası nedir?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 699 Çözümler 5 5 Ağustos 2024 #6 Evet BIOS'tan yapılıyor RAM hızınız düşük kalmış olabilir XMP 2 yaparak ya da 1 sizin deneyiminize bağlı olarak yükseltebilirsiniz.
Evet BIOS'tan yapılıyor RAM hızınız düşük kalmış olabilir XMP 2 yaparak ya da 1 sizin deneyiminize bağlı olarak yükseltebilirsiniz.