MSI Pro H610M-E anakarta 1 adet daha SSD takılabilir mi?

Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
İ514600k
MSI Pro H610M-E 5600MHz DDR5 soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX anakart.

Anakartım bu 1 adet 1 TB SSD mevcut fakat 1 tane daha takmak istiyorum ya da farklı bir depolama birimi de takabilirim. Bu mümkün mü? Videolarımı vs depolamak için istiyorum. SSD şart değil ama takılıyorsa da çok iyi olur.

SATA SSD için yeri var ise SATA SSD takmak mı mantıklı yoksa dönüştürücü ile SSD mi takmak mantıklı hocam.

Dönüştürücü ile bile SATA'dan daha hızlı çalışır, %50-60 daha hızlı olur ama tabii ki tüm performansını alamazsınız ürünün, normal M.2'ye göre gayet yavaş olur. Tercih sizin. İleride yükseltme yapacaksanız falan M.2 almak daha mantıklı elbette fiyatları da yakın birbirine.

Dönüştürücü ile bile SATA'dan daha hızlı çalışır, %50-60 daha hızlı olur ama tabii ki tüm performansını alamazsınız ürünün, normal M.2'ye göre gayet yavaş olur. Tercih sizin. İleride yükseltme yapacaksanız falan M.2 almak daha mantıklı elbette fiyatları da yakın birbirine.

Anladım o zaman M.2 SSD alıp dönüştücü ile kullanmak daha mantıklı ileride belki anakartı yükseltirim önerebileceğiniz dönüştürücü var mı yoksa hepsi ortalama aynı işlevi mi görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı