Z zika Femtopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #11 ALUU dedi: Elinizdeki parçaları satıp AMD sistem gibi bir şeye geçme düşünceniz var mı? Yoksa sadece işlemciyi takıp kullanayım uğraşmak istemiyorum mu dersiniz? Genişletmek için tıkla... Amdye geçersem anakartida islemciyide soğutma sistemi ve powersuply değiştirmem gerekebilir dediğiniz gibi işlemciyi yükseltmek istiyorum sadece Alubey
ALUU dedi: Elinizdeki parçaları satıp AMD sistem gibi bir şeye geçme düşünceniz var mı? Yoksa sadece işlemciyi takıp kullanayım uğraşmak istemiyorum mu dersiniz? Genişletmek için tıkla... Amdye geçersem anakartida islemciyide soğutma sistemi ve powersuply değiştirmem gerekebilir dediğiniz gibi işlemciyi yükseltmek istiyorum sadece Alubey
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.320 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #12 Intel i5-14600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alabilirsiniz. Yeni bir konu daha açın isterseniz anakart ve bu işlemciyi belirterek belki daha iyi önerilerde gelebilir.
Intel i5-14600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alabilirsiniz. Yeni bir konu daha açın isterseniz anakart ve bu işlemciyi belirterek belki daha iyi önerilerde gelebilir.