MSI Pro H610M-E DDR4 ile uyumlu SSD önerisi

Bütçe
2000

pard

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an halihazırda M.2 SSD olduğundan sanırım sadece SATA alabilirim.

2000 TL öneri yapacaksanız1TB olsa güzel olur, aksi halde 500GB SSD'ye 2000 lira vermeyi tercih etmem daha düşük bütçe vermeyi mantıklı bulabilirim yani fiyatına göre önerebilirsiniz.

Uzun ömürlü olsun, donma sorunları yaşanmasın ve uygulamalarımı sistemimi oyunlarımı hızlı açsa kafi diyorum. Bilinmedik markalara güvenmek de istemiyorum.

Ne önerirsiniz?

Merhaba, şu an halihazırda M.2 SSD olduğundan sanırım sadece SATA alabilirim.

2000 TL öneri yapacaksanız1TB olsa güzel olur, aksi halde 500GB SSD'ye 2000 lira vermeyi tercih etmem daha düşük bütçe vermeyi mantıklı bulabilirim yani fiyatına göre önerebilirsiniz.

Uzun ömürlü olsun, donma sorunları yaşanmasın ve uygulamalarımı sistemimi oyunlarımı hızlı açsa kafi diyorum. Bilinmedik markalara güvenmek de istemiyorum.

Ne önerirsiniz?

Crucial P3 Plus CT1000P3PSSD8 1 TB öneririm 3 yıldır sorunsuz kullanıyoryum gen 4 ssd hızlı​

DRAM olan modellerden tercih et windowsu m2'ye kuracaksan.

İşlemcin nedir? PCİE 4.0 destekliyor anakartın ama işlemcin de önemli bu durumda desteklemiyorsa arkadaşın attığı kioxia g2 en uygunu o bütçede.

Kaç M.2 SSD slotunuz var.
1 m.2 4 sata3

Bu bütçede başka SSD düşünme bile.
o markayı daha önce hiç duymadım, sonra ekran biranda donuyor. Güvenebilir miyim ki? Ve neden başka ssd düşünme bile dediniz sebebi nedir?

Crucial P3 Plus CT1000P3PSSD8 1 TB öneririm 3 yıldır sorunsuz kullanıyoryum gen 4 ssd hızlı​

Markayı hiç duymadım ama 3 yıldır sorunsuz kullanıyorsanız iyidir. Değerlendireceğim.

o markayı daha önce hiç duymadım, sonra ekran biranda donuyor. Güvenebilir miyim ki? Ve neden başka ssd düşünme bile dediniz sebebi nedir?
Hocam Kioxia Toshiba'ya ait bir marka. Ayrıca bu fiyat bandında başka DRAM'li SSD bulamazsınız. DRAM SSDlerde bulunan ve uzun vadede performansı ve güvenilirliği sağlayan bir bileşen gibi düşünebilirsiniz basitçe.

DRAM olan modellerden tercih et windowsu m2'ye kuracaksan.

İşlemcin nedir? PCİE 4.0 destekliyor anakartın ama işlemcin de önemli bu durumda desteklemiyorsa arkadaşın attığı kioxia g2 en uygunu o bütçede.
Söylediklerinizin yarısını anlayamadım. İşlemcim i7-12700KF. şuan tek ssd var 500gb PNY m.2

Hocam Kioxia Toshiba'ya ait bir marka. Ayrıca bu fiyat bandında başka DRAM'li SSD bulamazsınız. DRAM SSDlerde bulunan ve uzun vadede performansı ve güvenilirliği sağlayan bir bileşen gibi düşünebilirsiniz basitçe.
Şimdi anladım teşekkür ederim değerlendireceğim bunu

Anakartımda 1 tane m.2 slotu var ve kullanıyorum. Önereceğiniz Sata3 var mıdır ?

Söylediklerinizin yarısını anlayamadım. İşlemcim i7-12700KF. şuan tek ssd var 500gb PNY m.2

Şimdi anladım teşekkür ederim değerlendireceğim bunu

Anakartımda 1 tane m.2 slotu var ve kullanıyorum. Önereceğiniz Sata3 var mıdır ?

İşlemcin de anakartın da pcie 4.0 destekliyor. Maksimum okuma yazma değerlerini etkiliyor bu durum öyle bakabilirsin. PCİE 3.0 destekliyor olsa maksimum 2000 mb okuma yazma yapabilirdi bilgisayarın ama 4.0 destekliyor 7000 mb okuma yazmaya kadar destekliyor anlayacağın.

Uzun ömürlü olmasını istiyorsan KC3000 al bence 1tb 3400 satılıyor bütçem yok diyorsan 500gb olanını al o 2000 civarına satılıyor.

DRAM dediğim bileşen de SSD'nin daha stabil çalışmasını ve daha uzun ömürlü olmasını sağlayan bir bileşen.

Bütçem yok ama 1tb lazım diyorsan da altta ki mesajda arkadaşın önerdiğini al o bütçede DRAM'i olan 1tb başka m2 yok bildiğim kadarıyla ama bu pcie 3.0 daha düşük teknoloji daha düşük hızlar ama en uzun ömürlü bu olur 1tb olarak.

Bu bütçede başka SSD düşünme bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı