Merhaba, şu an halihazırda M.2 SSD olduğundan sanırım sadece SATA alabilirim.
2000 TL öneri yapacaksanız1TB olsa güzel olur, aksi halde 500GB SSD'ye 2000 lira vermeyi tercih etmem daha düşük bütçe vermeyi mantıklı bulabilirim yani fiyatına göre önerebilirsiniz.
Uzun ömürlü olsun, donma sorunları yaşanmasın ve uygulamalarımı sistemimi oyunlarımı hızlı açsa kafi diyorum. Bilinmedik markalara güvenmek de istemiyorum.
Ne önerirsiniz?
1 m.2 4 sata3Kaç M.2 SSD slotunuz var.
o markayı daha önce hiç duymadım, sonra ekran biranda donuyor. Güvenebilir miyim ki? Ve neden başka ssd düşünme bile dediniz sebebi nedir?Bu bütçede başka SSD düşünme bile.Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Markayı hiç duymadım ama 3 yıldır sorunsuz kullanıyorsanız iyidir. Değerlendireceğim.Crucial P3 Plus CT1000P3PSSD8 1 TB öneririm 3 yıldır sorunsuz kullanıyoryum gen 4 ssd hızlı
Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Kioxia Toshiba'ya ait bir marka. Ayrıca bu fiyat bandında başka DRAM'li SSD bulamazsınız. DRAM SSDlerde bulunan ve uzun vadede performansı ve güvenilirliği sağlayan bir bileşen gibi düşünebilirsiniz basitçe.o markayı daha önce hiç duymadım, sonra ekran biranda donuyor. Güvenebilir miyim ki? Ve neden başka ssd düşünme bile dediniz sebebi nedir?
Söylediklerinizin yarısını anlayamadım. İşlemcim i7-12700KF. şuan tek ssd var 500gb PNY m.2DRAM olan modellerden tercih et windowsu m2'ye kuracaksan.
İşlemcin nedir? PCİE 4.0 destekliyor anakartın ama işlemcin de önemli bu durumda desteklemiyorsa arkadaşın attığı kioxia g2 en uygunu o bütçede.
Şimdi anladım teşekkür ederim değerlendireceğim bunuHocam Kioxia Toshiba'ya ait bir marka. Ayrıca bu fiyat bandında başka DRAM'li SSD bulamazsınız. DRAM SSDlerde bulunan ve uzun vadede performansı ve güvenilirliği sağlayan bir bileşen gibi düşünebilirsiniz basitçe.
Anakartımda 1 tane m.2 slotu var ve kullanıyorum. Önereceğiniz Sata3 var mıdır ?Hocam Kioxia Toshiba'ya ait bir marka. Ayrıca bu fiyat bandında başka DRAM'li SSD bulamazsınız. DRAM SSDlerde bulunan ve uzun vadede performansı ve güvenilirliği sağlayan bir bileşen gibi düşünebilirsiniz basitçe.
Söylediklerinizin yarısını anlayamadım. İşlemcim i7-12700KF. şuan tek ssd var 500gb PNY m.2
Şimdi anladım teşekkür ederim değerlendireceğim bunu
Anakartımda 1 tane m.2 slotu var ve kullanıyorum. Önereceğiniz Sata3 var mıdır ?
Bu bütçede başka SSD düşünme bile.Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakartımda 1 tane m.2 slotu var ve kullanıyorum. Önereceğiniz Sata3 var mıdır ?