Riasu Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 5 Temmuz 2025 #1 Bugün yeni bir sistem aldım, ve sistemde bu anakart mevcut. Kablosuz internete bağlanabilmek mümkün mü yoksa illaki Ethernet kablosu ile mi bağlanmam gerekiyor?
Bugün yeni bir sistem aldım, ve sistemde bu anakart mevcut. Kablosuz internete bağlanabilmek mümkün mü yoksa illaki Ethernet kablosu ile mi bağlanmam gerekiyor?
Çözüm FehmiDogru.js 5 Temmuz 2025 Riasu dedi: Bilgisayarı Vatan'dan aldım. Sitede anakart modeli olarak sadece MSI Pro H610M diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartında Wi-Fi yok, USB veya PCI-e adaptör alman lazım kablosuz bağlamak için.
Riasu dedi: Bilgisayarı Vatan'dan aldım. Sitede anakart modeli olarak sadece MSI Pro H610M diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartında Wi-Fi yok, USB veya PCI-e adaptör alman lazım kablosuz bağlamak için.
KS KS Riasu Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 5 Temmuz 2025 #11 FehmiDogru.js dedi: Anakartında Wi-Fi yok, USB veya PCI-e adaptör alman lazım kablosuz bağlamak için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Anakartında Wi-Fi yok, USB veya PCI-e adaptör alman lazım kablosuz bağlamak için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.