tgrlztrk Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2025 #1 Sistemim bu ama XMP kullanamıyorum. RAM'ler 4800'de çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.489 Çözümler 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 8 Aralık 2025 #2 tgrlztrk dedi: Eki Görüntüle 2618243 Sistemim bu ama XMP kullanamıyorum. RAM'ler 4800'de çalışıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Msi sitesine baktın mı RAM'lerini göremedim çünkü listede. Bir de sen bak bakalım anakartının üreticisinin sütesindeki uyumluluk listesinde mevcut mu elindeki RAM yoksa benim gözümden mi kaçmış.
tgrlztrk dedi: Eki Görüntüle 2618243 Sistemim bu ama XMP kullanamıyorum. RAM'ler 4800'de çalışıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Msi sitesine baktın mı RAM'lerini göremedim çünkü listede. Bir de sen bak bakalım anakartının üreticisinin sütesindeki uyumluluk listesinde mevcut mu elindeki RAM yoksa benim gözümden mi kaçmış.
hayattaki şansım Megapat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:58 #3 Aynı anakrta sahibim ve aynı sorunu yaşıyorum. Çözebilidiniz mi?