RTX 2060 Ryzen 3600 işlemcili sistemime 2. monitör olarak almayı düsünüyorum. Alma sebebim HDMI girisi olması. Aynı fiyat aralıgında daha uygun bir önerisi ya da fiyat performans olarak daha iyi bir monitör öneriniz var mı? Kullanıp tecrübe eden arkadasların yorumlarını bekliyorum.
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Önemli olan sizin kullanım şekliniz, bütçeniz ve bakış açınız. 144 Hz'siz yapamam diyen de olacaktır 60 Hz çok iyi zaten 40 fps alıyorsun diyen de. Ancak monitörün paneli TN panel. Bu nedenle renkler tatmin edici olmayacaktır. En az Ips bir monitör almanızı öneririm. Böylelikle ikinci monitör olarak kullanırken açısal olarak görüntü kaybı olmayacağı için sizi tatmin edecektir.
Önemli olan sizin kullanım şekliniz, bütçeniz ve bakış açınız. 144 Hz'siz yapamam diyen de olacaktır 60 Hz çok iyi zaten 40 fps alıyorsun diyen de. Ancak monitörün paneli TN panel. Bu nedenle renkler tatmin edici olmayacaktır. En az Ips bir monitör almanızı öneririm. Böylelikle ikinci monitör olarak kullanırken açısal olarak görüntü kaybı olmayacağı için sizi tatmin edecektir.
ana monitörüm curved 144 hz tahmin edileceği üzere chat kontrolü için almayı düşünüyorum. 2. el piyasası berbat olduğu için bu monitör cazip geldi. en azından şüphe yok ve satarken de bana problem yaratacağını düşünmüyorum. Maksimum çıkabileceğim miktar 750TL. Sizin bu bütçede öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
monitör işi sıkıntı kırılabilir olduğu için paketlemeden kargoya teslim aldıktan sonra olası hata dolayısıyla firmanın yaklaşımı vs çok önemli biliyosunuz ki. linkteki siteden daha önce alışveriş yapmadım açıkçası çok güvenemedim.
ÇiçekSepeti'ne bakabilirsiniz hocam, kuruş fark var, bakmamıştım, çok daha güvenilir hem. VA panel çok daha iyidir TN'den, kendim TN kullanıyorum, çok soluk.